Лайм

Віра Брежнєва розповіла, де живе та волонтерить під час війни в Україні

Виконавиця вже майже місяць працює у пункті гуманітарної допомоги

Українська співачка Віра Брежнєва, яка до початку війни будувала кар'єру в РФ, займається волонтерською діяльністю в Італії. Раніше в мережі з'явилася інформація про те, що вона нібито поїхала до Польщі, тож артистка вирішила спростувати ці чутки.

Детальніше про своє життя в період війни Брежнєва розповіла у блозі в Instagram. Вона зазначила, що волонтерські центри працюють по всій Європі та у багатьох із них не вистачає співробітників. Сама ж зірка знаходиться в Італії вже близько місяця.

Фото: instagram.com/ververa

"Я волонтерю в пункті гуманітарної допомоги, але не в Польщі. А в Італії, де перебуваю вже майже місяць. Пункти/центри є по всій Європі. Ми всі робимо одну справу. Але є пункти більші, є менші. ми справляємось. А ось у Любліні (Польща) величезний хаб – і там потрібна допомога завжди. Учора, сьогодні, завтра. З житлом там питання, тому в ідеалі, щоб приїжджали ті, хто на місці. А взагалі я говорила: шукайте у групах, пошукачах найближчий до вас пункт і будьте там корисні. Обіймаю всіх, хто готовий надати свою будь-яку допомогу, всіх, хто допомагає, всіх, хто молиться. Все це називається любов", - поділилася виконавиця.

Фото: instagram.com/ververa

Віра Брежнєва довгий час працювала і жила в Росії, але після військового вторгнення РФ в Україну відмовилася підтримувати злочинні дії російської влади. У своєму блозі вона звернулася до шанувальників із РФ і закликала їх зупинити війну, адже в Україні російську армію ніхто не чекає.

"Ми до останнього не вірили, що це станеться. Але вже п'ятий день у нас триває війна. Дедалі більше мирних мешканців гине. Дедалі більше будинків, шкіл, садків зруйновано. Зруйновано важливі будівлі для забезпечення життєдіяльності міст. Я з дітьми зараз у безпеці. Але мій чоловік і мама, сім'я молодшої сестри в Києві ховаються від бомбардувань у підвалах, бо військові дії йдуть і в Києві, і в Житомирі, і в Харкові, і в Бердянську, і в Мелітополі, і в Херсоні, і в Чернігові, і в Одесі, і в Каховці, і в інших містах, селах. І всі до єдиного українці благають російських солдатів - не приходьте. Не вбивайте. Зупиніть війну!" - написала співачка у своєму зверненні.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Ніно Катамадзе - грузинська співачка, яка планувала переїхати жити в Україну під час війни

Грузинська співачка Ніно Катамадзе, яка рік тому заявляла про плани переїхати до України, заявила, що залишиться в Грузії, щоб продовжувати допомагати українцям

Травесті-діва Монро прокоментувала ставлення до можливої мобілізації після прийняття нового закону

Після ухвалення нового закону про мобілізацію трансгендерна Діва Монро заявила, що готова відвідати ТЦК

Хто виступатиме у першому півфіналі "Євробачення-2024": пісня України та інших країн-учасниць

Коли виступатиме Україна на "Євробаченні-2024" - пісня alyona alyona і Jerry Heil та інших учасників першого півфіналу, що відбудеться 7 травня