Лайм

Дітям потрібна допомога: Орландо Блум у Молдові зустрівся з біженцями з України

Актор показав зворушливі кадри

Знаменитості у всьому світі підтримують Україну під час війни з російськими окупантами. Раніше голлівудські актори Міла Куніс та Ештон Кутчер зібрали для українських біженців десятки мільйонів, за що отримали подяку Володимира Зеленського. Тепер їхній колега Орландо Блум приїхав до Молдови, щоб підтримати сім'ї, що виїхали.

"З початком війни в Україні щомиті одна дитина стає біженцем. Я в Молдові з ЮНІСЕФ, зустрічаюся з сім'ями, які були змушені кинути все в пошуках безпеки, - написав зірка "Піратів Карибського моря". - Дітям в Україні і поза її межами потрібна вся допомога, яку ви можете надати".

Фото: https://www.instagram.com/orlandobloom/

Актор залишив посилання, за яким усі охочі можуть пожертвувати гроші ЮНІСЕФ для роботи з дітьми України.

"Війна в Україні становить безпосередню і зростаючу загрозу життю та благополуччю 7,5 мільйонів дітей країни. Гуманітарні потреби збільшуються з кожною годиною в міру посилення бойових дій. Діти, як і раніше, гинуть, зазнають поранень і глибоких травм внаслідок навколишнього руйнівного насильства. Сім'ї нажахані, в шоці і відчайдушно потребують безпеки", - заявила організація.

Фото: https://www.instagram.com/orlandobloom/

Фото: https://www.instagram.com/orlandobloom/

ЮНІСЕФ – дитячий фонд ООН, створений у 1946 році для захисту прав та інтересів дітей в усьому світі. Орландо Блум - британський актор, найбільш відомий за роллю Леголаса в трилогії "Володар перснів" та Вільяма Тернера в "Піратах Карибського моря".

Фото: https://www.instagram.com/orlandobloom/

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil