Лайм

Завжди була аполітичною: концертний директор Ротару прокоментував її мовчання про війну

Вже майже місяць виконавиця не виходить на зв'язок із своїми підписниками

Концертний директор української співачки Софії Ротару прокоментував її мовчання про війну в Україні. Так, Сергій Лавров пояснив, що артистка завжди була аполітичною та намагалася уникати розмов про політику.

"Софія Михайлівна завжди була аполітичною, намагалася уникати розмов на ці теми. Вона – народна артистка СРСР і однаково добре ставилася до всіх колишніх союзних республік", – сказав Лавров у коментарі kp.ru.

Фото: instagram.com/sofiarotaru.official

"А крім того, кілька років тому вона здобула величезний урок після того, як син підставив її з українським прапором. У 2014 році, вже після приєднання Криму, у Ротару був запланований великий гастрольний тур Росією. І її син, Руслан Євдокименко, опублікував у соцмережах фотографію матері з жовто-блакитним прапором, підписавши "Слава Україні!" Вибухнув грандіозний скандал, всі кричали, що Ротару зрадила нашу країну, і гастролі довелося скасувати", - також додав він. Чоловік уточнив, що вже тривалий час не підтримує спілкування з виконавицею.

Фото: instagram.com/sofiarotaru.official

Вже майже місяць Софія Ротару не виходить на зв'язок зі своїми підписниками у Instagram. Останню публікацію вона виклала 28 лютого, в якій написала: "Незалежність і Свобода коштує дорого - це правда, але невже вона варта того, щоб російські ракети знищували мирних жителів, дітей і руйнували міста України. Ці факти розривають моє серце на частини! Я в Києві! Молюся за наших захисників і МИР в УКРАЇНІ. Пишу цей текст і так, мої руки тремтять. Тремтять, бо по всій Україні точаться жорстокі бої… Сил нам усім і Миру!".

  • На початку березня син та онук Софії Ротару намагалися втекти з України до Молдови. 7 березня на ділянці українсько-молдавського кордону в Могилів-Подільському було затримано групу з 9 осіб, яка намагалася незаконно перетнути державний кордон України.

Новини партнерів

Читайте також