Лайм

Путінська верхівка не врахувала цей момент: Данилко назвав різницю між українцями та росіянами

Виконавець висловив свою думку

Український виконавець, актор і сценарист Андрій Данилко, який раніше заявив, що змінює слова у своєму хіті "Lasha Tumbai" на "Russia, Goodbye", пояснив різницю між українцем та росіянином. Він сказав, що український народ не має відчуття, що його можна принизити, образити чи зробити рабом.

"Кардинальна різниця в тому, що у нас [українців] немає відчуття, що нас можна образити або принизити. Можна змусити, але взагалі не можна мене зробити рабом у глобальному сенсі. Ось не можна. Можна вбити! Ми навіть збрехати можемо, але ніколи не будемо на стороні ситуації або людини, яка нас поневолює. Тому таке включення людей. Путінська верхівка не враховувала цей момент!" - заявив музикант в інтерв'ю виданню "Медуза".

Фото: Wikipedia

"Те, що відбувалося в Україні, - це внутрішні конфлікти у своїй сім'ї. Але коли вламується з ноги інша держава і бомбить чужу територію, всі об'єднуються, щоб сказати: "Що, наших б'ють? Хлопці, ви збожеволіли?". Вони не очікували такого повороту, а ми захищаємо свою землю. Чому провал? Чому стільки смертей? Тому що правда на нашому боці. Ми ні на кого не нападали!" – додав артист.

Фото: instagram.com/v_serduchka

Крім того, Андрій Михайлович заявив, що не вважає українців та росіян братніми народами. За його словами, білорус, росіянин та українець – у чомусь схожі, але при цьому зовсім різні.

"Це те саме, що з родичами. Знову ж таки по собі кажу. У мене, припустимо, нічого спільного з двоюрідними братами. Я до них нічого не відчуваю. Це, напевно, погано? А для мене стороння людина з колективу набагато рідніша. Якщо у вас немає спільних інтересів, нічого не зближує. Історія з приводу родичів мені завжди здавалася тією, яка викликає питання. Тут який критерій? Чому ми братські? У нас багато схожого, ми дуже схожі. Але настільки різний білорус, росіянин та українець. Всі абсолютно різні - зі своїми плюсами та мінусами! Я нікого не виділяю", - сказав він.

  • Раніше виконавець яскравої ролі Вєрки Сердючки підбадьорив українців кумедним відео. Він з'явився з каструлею на голові і висміяв російських загарбників, які нахабно вторглися в Україну.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків