Лайм

Композитор Ганс Циммер під час концерту в Лондоні показав відео українця, який грає під звуки сирен

Знаменитий музикант підтримав український народ

Всесвітньо відомий композитор Ганс Циммер перервав свій концерт у Лондоні, щоб показати відео з України, яка вже другий місяць героїчно бореться із російськими окупантами.

Німецький музикант під час свого виступу вивів на екран запис, зроблений у Львові. На кадрах український піаніст на ім'я Олексій (Alex) на вокзалі виконує композицію Циммера під звуки сирен, що сповіщають про наближення ворожих літаків та ракет.

"Зазвичай наприкінці вечора ми граємо останню композицію Time. Але спочатку я хотів би показати вам її іншу версію, яка була зіграна за інших умов. Моя дочка знайшла це відео в Instagram", - сказав зі сцени композитор.

Фото: Getty Images

Українець подякував знаменитому музикантові за підтримку та за привернення уваги до війни в Україні.

"Я дуже вдячний Гансу Циммеру за підтримку України в цій жахливій війні, яку розпочала Росія проти нашого народу. Відео, котре за кілька днів стало надзвичайно популярним побачила його донька і показала тату. Вона написала мені слова підтримки і вчора ввечері це відео Ханс Циммер показав на своєму концерті в Лондоні на 02 Arena перед аудиторією в 15000 осіб і також особисто мені записав ролик підтримки. Я дуже вдячний сім’ї Циммер за привернення уваги до війни в моїй державі. Я радію, що своїм ремеслом роблю великий внесок на інформаційному фронті, щоб якомога більше людей знало правду і протестували проти агресивної і злочинної Росії" - написав Алекс в Instagram.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Alex (@alexpian_official)


Ганс Циммер широко відомий завдяки композиціям, які режисери успішно використовують у своїх кінороботах. Музика композитора звучить у таких фільмах та мультфільмах, як "Людина дощу", "Король Лев", "Гладіатор", "Перл-Харбор", "Дюна", "Пірати Карибського моря", "Темний лицар", "Шерлок Холмс". А також у комп'ютерних іграх – Call of Duty: Modern Warfare 2, Crysis 2.

Новини партнерів

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Український телеведучий Костянтин Грубич зізнався, що боїться відпускати на фронт свого 27-річного сина Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталія Могилевська показала молодшу доньку Софію з нагоди Дня вишиванки - що відомо про дівчаток, яких удочерила співачка

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букінгемський палац показав архівні портрети королівської родини - на кадрах позували Чарльз III, Єлизавета II та інші