Лайм

Для них свобода нічого не означає: Коля Сєрга після життя в Москві пояснив, що не так з росіянами

Артист вступив до лав територіальної оборони своєї рідної Одеси

Виконавець і телеведучий Коля Сєрга, який близько трьох років прожив у Москві, пояснив, що не так із росіянами. Він заявив, що перше і найважливіше – це мислення раба.

"Перше – це рабське мислення. Яким би не був поганим правитель, головне – він оберігає їх від зовнішніх бід. Знаєш, це як батько-аб'юзер у сім'ї, який б'є дружину та дітей, але це ж наш. І одразу починаються виправдання, чому він це робить", – сказав Микола в інтерв'ю Анатолію Анатолічу.

"Справа в тому, що я для себе знайшов відповідь на питання: що відбувається з росіянами зараз? Чому вони так люто захищають позицію з абсолютно абсурдними тезами (нацисти, біологічна зброя, ядерна зброя, напад України)? Як у це можна повірити?!" У 21 столітті! Люди, бл*ть, ви дивитеся Netflix! Ви міркуєте про серіали якогось глибокого інтелектуального порядку і водночас кажете цю нісенітницю", - продовжив пояснювати свою позицію він.

Фото: instagram.com/thekolya

"Ти розумієш, що людей не прозомбували. Їм просто пропонують цю інформацію, і вони з радістю її хапають, щоб хоч якось виправдати своє безсилля. Виправдати вихід своїх пороків, бо коли ти розумієш, що ти тут убиваєш так званих нацистів,то ти починаєш виправдовувати свою ненависть. Ми всі хочемо бути позитивними героями, тому ми будемо відшукувати з навколишніх теорій ті, які виправдовуватимуть нашу позитивність. Росіяни відшукують собі ті концепції, які зроблять їх головними героями. Хоча слово "свобода" у Росії скоро можна буде писати з помилками. І чим більше помилок, тим вище у тебе буде оцінка в диктанті. Тому що в Росії слово "свобода" нічого не означає. Два фінальні рядки з мого вірша звучать так: Росія тоді встане з колін, Коли Путін свою застебне ширінку", - підсумував свою думку телеведучий.

  • Раніше "секс-символ" української армії оцінив стан ворога. Артур Тураєв заявив, що російські окупанти від безвиході та страху починають сильно дуріти, їхній моральний дух зараз на найнижчому рівні.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil