Лайм

Перед нами за 10 хвилин підірвали міст: Камалія розповіла, як виїжджала з України

Співачка зупинилася у Польщі

Камалія та її сім'я виїхали з України, яка вже 35-й день героїчно бореться із російськими окупантами. Чоловік співачки, мільярдер Мохаммад Захур, та близнючки Мірабела та Арабелла поїхали ще до початку війни, а сама зірка залишила країну через чотири дні після початку бойових дій.

"Мій чоловік підданий Великобританії, ще за тиждень до війни почали приходити повідомлення з рекомендаціями покинути Україну. Через три дні - червоним вже написано було: "Просимо своїх громадян залишити Україну". Ми не вірили, що Росія піде на нас війною. Ми жартували з приводу Байдена, який називав різні дати нападу Росії. За два дні до війни чоловік напружився і сказав, що краще про всяк випадок забере дочок до Лондона, бо вірив у те, що говорить Європа та Америка", - розповіла Камалія журналістам програми "Зірковий шлях".

Камалія з чоловіком та дітьми Фото: instagram.com/kamaliyaofficial

Сама співачка залишилася у Києві працювати над новим альбомом. Разом із нею залишилася й її мама. Проте після вторгнення російських військ до України артистка вирішила залишити рідну домівку. Камалія виїхала з країни 1 березня, і коли була на шляху до кордону, то мало не загинула.

"Ми їхали караваном. Мене віз водій і з нами було багато мам з дітьми. Я домовлялася через власні канали, щоб було безпечно. Ми ночували у Чернівцях, і коли їхали, перед нами за 10 хвилин підірвали міст. Це був жах", - згадує зірка.

Камалія Фото: instagram.com/kamaliyaofficial

Наразі Камалія шукає житло у Польщі, щоб перевести туди дітей із Лондона. Після закінчення війни артистка планує повернутися в Україну.

"У нас є в різних країнах нерухомість. Але я хочу бути ближче до своєї країни, щоб допомагати. А коли закінчиться війна, я поїду додому і буду своїми руками з усіма розгрібати руїни, відновлювати нашу країну і робити все, щоб якнайшвидше ми стали щасливими", - зазначила артистка.

Новини партнерів

Читайте також

Навчає і підказує: Ірина Горова висловилася про стосунки Потапа з 16-річним сином

Ірина Горова назвала Потапа чудовим батьком та розповіла, що він має хороші стосунки із сином Андрієм

Євгенія Власова пояснила зникнення зі сцени на роки та заговорила про відновлення кар'єри

Євгенія Власова розповіла, чому зникла із шоу-бізнесу - співачка заявила, що їй потрібно було зробити паузу через обставини у житті

Ірина Сопонару вийшла заміж за свого коханого-іноземця: акторка показала зворушливі весільні кадри

Ірина Сопонару і її обранець Ріс одружилися - акторка показала весільні кадри - що відомо про її особисте життя