Лайм

Анастасія Приходько розповіла, чому не вивозить своїх трьох дітей із України

Виконавиця озвучила свою позицію

Українська співачка, мама трьох дітей Анастасія Приходько залишилася в Україні в період війни. Артистка зізналася, що вони з родиною найближчим часом не планують нікуди виїжджати.

Своє рішення зірка пояснила дуже просто – чоловіка вона не залишить самого. "Чоловік сказав, що якщо вже буде якийсь повний… Не будемо говорити це, щоб не посилати в повітря. Він сказав, що відправить мене, а сам залишиться. На це я йому відповіла: ти знаєш, ми коли стояли з тобою у храмі, я тобі сказала "і в горі, і в радості, і в багатстві, і в бідності". Я буду з тобою поруч. Я не можу поїхати, хоча є така можливість. У нас купа друзів за кордоном, які чекають нас. Мій чоловік теж може виїхати. Але ми прийняли з ним рішення залишитись тут. Чоловік каже, що він нікуди не поїде, я теж нікуди не поїду. Я не знаю, що має трапитися, щоб я залишила чоловіка. Ми – сім'я, яка дала обіцянки перед Богом. Я думаю, що Господь нас оберігає" - розповіла Приходько в інтерв'ю YouТube-каналу DOROTYE.

Крім того, виконавиця зізналася, що з початком війни в Україні перестала будувати плани на майбутнє. Вона каже, ніхто не знає, чого чекати далі, в тому числі і вона сама.

"Я не планую зараз нічого. Коли почалася війна, і я подивилася на ті речі, які зібрала… Це щось таке. Я не знаю, чим я керувалася, коли збирала речі. Я не можу сказати, що буде завтра. Буде питання – будемо вирішувати. Поки такого питання не виникає, ми разом з чоловіком", - сказала співачка.

Фото: instagram.com/prykhodko_official

Анастасія Приходько - українська попспівачка, громадська діячка, заслужена артистка України, переможниця 7-го сезону російського шоу "Фабрика зірок". У жовтні 2018 року повідомила, що вона йде зі сцени.

  • Даша Астаф'єва розповіла, де живе та працює у Києві. Знаменитість теж нікуди не поїхала і залишилася у столиці.
  • Євгенія Власова розповіла про пережите з початку війни. Співачка в цей непростий час вирішила бути поруч із найближчими людьми – дочкою, мамою та братом.

Новини партнерів

Читайте також

Пропрацьовуємо багато моментів: Наталка Карпа розповіла про складні стосунки з чоловіком-військовим

Українська співачка Наталка Карпа розповіла про непрості стосунки з чоловіком-військовим. Знаменитості вдолося зберегти сім'ю

За себе не соромно: Положинський поділився висновками після 2 років служби в ЗСУ та показався у формі

Олександр Положинський 2 роки служить у ЗСУ - лідер гурту Тартак показав військову форму, яка згоріла на Вуглегірській ТЕС

Костянтин Грубич, який втратив доньку, висловився про результати розслідування її смерті

Донька ведучого Костянтина Грубича загинула внаслідок аварії у 2014 році - шоумен відповів, чи вдалося знайти винних