Лайм

Вважав слов'янський народ схожим: Макс Барських розповів, як його змінила війна в Україні

Співак не перестає висловлювати свою позицію

Макс Барських, який донедавна активно гастролював у РФ, зізнався, що після повномасштабного вторгнення Росії в Україну змінив своє ставлення до росіян. Співак скасував усі заплановані концерти в країні-агресорі та заборонив ротувати свої пісні.

В ефірі каналу "Україна 24" виконавець зізнався, що через свою позицію зіткнувся з хвилею хейту з боку російських фанів та зірок, які підтримують злочинну війну проти українців. Однак його це анітрохи не чіпає. Реакція жителів Росії викликає в нього лише шок та розчарування.

Фото: instagram.com/max_barskih

"Якщо раніше, до 24-го числа, я ще вважав слов'янський народ плюс-мінус схожим, то після 24 числа ця ситуація розставила все на свої місця. І реакція, у тому числі моїх шанувальників, і в принципі жителів Росії, викликає просто шок, найбільше розчарування, яке тільки може бути", - сказав Барських журналістам.

"Щодо контрактів, безумовно, ми розірвали всі умови у зв'язку з цим, більша частина моєї музики зникла зі стрімінгових платформ, але ми вже ведемо переговори з Німеччиною та Польщею, тому всі пісні можуть з'явитися в найближчому майбутньому - скрізь, крім території Російської Федерації", - підкреслив співак.

Наразі Макс знаходиться у Києві, він активно займається волонтерською діяльністю та підтримує українців своєю творчістю. На третій день війни виконавець написав пісню "Буде весна", фрагмент якої виконав у прямому ефірі.

Новини партнерів

Читайте також

Такі милі: Віталій Козловський замилував світлиною з маленьким сином Оскаром

Український співак та військовослужбовець ЗСУ Віталій Козловський опублікував фото з маленьким сином Оскаром, якого народила його дружина та піарниця Юлія Бакуменко

Присвячене українським жінкам: alyona alyona і Jerry Heil випустили нове відео перед "Євробаченням"

Представниці України на "Євробаченні-2024" alyona alyona і Jerry Heil випустили соціальне відео на конкурсну пісню Teresa & Maria

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа