Лайм

Неможливо жити у страху: у День єднання Наталка Денисенко присвятила українцям зворушливі слова

Акторка написала зворушливий допис

16 лютого в Україні вперше святкують День єднання, який призначив Володимир Зеленський на тлі повідомлень про масштабне вторгнення Росії, яке нібито готується в цей день. Знамениті українці публічно підтримують свій народ, публікуючи у соцмережах патріотичні дописи. Наталка Денисенко запевнила, що нам нічого боятися, і що любов та справедливість обов'язково переможуть.

"Сьогодні у День єднання я хочу підтримати всіх українців! Я можу сказати, що я зі своєю країною - від народження і до кінця! І я відчуваю таку силу у своїх словах. Чесно? Мені навіть нічого не страшно!", - пише акторка в Instagram.

Фото: instagram.com/natalka_denisenko

"Якщо забрати всі гроші світу, якщо забрати всіх моїх близьких, і навіть якщо забрати життя (все одно вірю, що душа безсмертна, і цей світ – це наша гра в якій ми не просто так), мені не страшно. Страх - це протилежне почуття любові, тому що коли ми діємо з любові - нам спокійно", - додала вона.

Свою публікацію зірка "Кріпосної" супроводила серією знімків, на яких вона позує в особливій для неї сорочці. Її виготовили майстрині бренду "Вселенная" на замовлення Денисенко.

Фото: instagram.com/natalka_denisenko

"Це не просто річ, деталі на ній зроблені з рушника, який вишивала своїми руками моя бабуся, мереживо що на комірі, теж плела вона з ниточок своїми руками, а на спині імена всіх моїх бабусь та пра, яких я знаю, а тих що не знаю - написали розмитим шрифтом. Я не можу вам передати що я відчуваю коли одягаю цю сорочку", - поділилася Наталка і додала, що її предки пережили Голодомор, другу світову війну, концтабори та розкулачування.

Фото: instagram.com/natalka_denisenko

"Історія завжди йде по колу. І чужа влада знову хоче за старим, але енергії світу міняються і жити по-старому неможливо. Неможливо жити у страху, неможливо жити з несправедливістю. Тому що зараз може поборювати лише любов та справедливість. Тому я розумію, і вам нагадую: боятися нічого! За кожним з нас стоїть така сила роду! Що можна пережити абсолютно все! І навіть більше – можна бути щасливим! Кожен з наших предків хоче, щоб у нас було найкраще життя. І якщо кожен з нас буде відчувати цю силу, то зрозуміє, що все трапляється в нашій житті – тільки найкращим чином!", - резюмувала зірка.

Фото: instagram.com/natalka_denisenko

Фото: instagram.com/natalka_denisenko

Фото: instagram.com/natalka_denisenko

Фото: instagram.com/natalka_denisenko

  • Раніше Сергій Бабкін, Ольга Сумська, Тарас Тополя та інші зірки закликали українців до спокою. У скрутні для країни часи артисти не падають духом.
  • Оля Полякова приєдналася до колег і заявила, що нічого не боїться та повертається додому в Україну після відпочинку на Шрі-Ланці. Співачка вірить, що все буде добре.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Український телеведучий Костянтин Грубич зізнався, що боїться відпускати на фронт свого 27-річного сина Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталія Могилевська показала молодшу доньку Софію з нагоди Дня вишиванки - що відомо про дівчаток, яких удочерила співачка

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букінгемський палац показав архівні портрети королівської родини - на кадрах позували Чарльз III, Єлизавета II та інші