Лайм

Можна знімати фільм жахів: дівчинка з Маріуполя зняла на відео життя під обстрілами росіян

Дитина показала правду про "спецоперацію" РФ

У мережі з'явився відеощоденник дівчинки зі зруйнованого Маріуполя, яка кілька тижнів знімала життя своєї родини під постійними обстрілами російських окупантів. У Telegram-каналі "Телебачення Торонто" йдеться, що Олена Загреба з мамою і татом уже евакуювалися у Запоріжжі. Саме там дівчинка змонтувала свої записи в одне відео.

"02.03-16.03.2022. 2 тижні пекла за 7 хвилин. PS Спеціально знімала для всіх бажаючих подивитися на цей армагедон", - написала вона у своєму власному каналі.

На відео з Маріуполя видно, як поступово погіршувалась ситуація у місті. Спочатку дівчинка розповідала про вибите вікно, потім показувала, як горять сусідні будинки ("Вже 35 вікон горить"). У квартирі сім'ї було лише 11 градусів тепла, а спали вони у коридорі, зібравши речі для втечі.

"Потрапила бомба чи міна, не знаю, не розбираюся, прямо в шахту ліфта", - каже Олена. - "Зараз 11 вечора, почалася пожежа на 4 поверсі, тато побіг за пожежниками". "Дуже сильно гупало, тоді нервова система сказала мені бувай".

Незабаром родина переїхала на іншу вулицю, довкола якої також було поле бою. Дівчинка знімала, як її батьки та сусіди готують їжу на багатті. Одного ранку в їхній будинок влучив прилетів снаряд. Олена з мамою врятувалися від травм, оскільки були накриті товстою ковдрою.

"12 березня о 4 ранку до нас прилетів снаряд. Все знесло. Усі були у квартирі, не спали, але лежали. Ми були під ковдрою, нас це врятувало, уламки полетіли на нас. Добре, що тато вийшов, бо на його ліжко впала рама. Трохи поранилися двоє людей, але не сильно. Все вилетіло. Можна знімати фільм жахів. Тут кров - це все тато", - каже дівчинка.

Новини партнерів

Читайте також

Рано чи пізно ми всі воюватимемо: лідер гурту "Друга Ріка" розповів, чи варто мобілізувати артистів

Валерій Харчишин розповів, що думає про мобілізацію артистів. Музикант активно допомагає українській армії

Джамала у роковини депортації кримських татар розповіла щемливу історію своєї родини

У 80-ті роковини депортації кримських татар Джамала пригадала щемливу історію своєї родини. Жінка не могла стримати сльози

Вєрку Сердючку захейтили через виконання російських пісень в Києві

Вєрка Сердючка виступила в Києві. Зірку захейтили через виконання російських хітів