Лайм

Сніжана Єгорова у Туреччині поскаржилася на "переслідування української влади"

У березні українське консульство в Анталії відмовилося продовжити термін закордонних паспортів малолітніх дітей акторки

Скандальна телеведуча Сніжана Єгорова нещодавно заявила про те, що їй вдалося отримати статус біженців для себе та своїх трьох дітей у Туреччині. Після чого в мережі з'явилася відповідь консульства України в Анталії, де повідомляється, що статусу біженця їй ніхто не давав.

Прихильниця Путіна у відповідь показала підписникам в Instagram ідентифікаційне свідоцтво про заяву міжнародного захисту, видане міністерством внутрішніх справ Анталії. Крім того, у своїй новій заяві вона поскаржилася на "переслідування з боку української влади".

Фото: instagram.com/snezha_egorova

"Не йдіть за відповіддю до консульства України в Анталії… Вони не знають, що таке закон! Ті, хто вчинив злочин щодо малолітніх дітей, не подовживши їм термін дії закордонних паспортів, не можуть сказати вам правди! А правда тут! У Туреччині діти та жінки під захистом закону, особливо коли є прямі ознаки переслідування влади!", - написала Єгорова.

Фото: instagram.com/snezha_egorova

Нагадаємо, що в середині березня консул України в Анталії Емір Рустамов відмовився продовжувати закордонні паспорти малолітніх дітей телеведучої через її політичну позицію. Відомо, що вона ще у серпні 2021 року полетіла до Туреччини із трьома дітьми.

22 лютого 2022 року Сніжана Єгорова підтримала визнання Путіним "ЛДНР" та назвала його "героєм нашого часу". Також вона заявила, що рада за людей, які проживають у "ДНР" та "ЛНР", оскільки, на її думку, "прийшов мир на землю Донбасу".

  • В Україні запустили сайт зі списком одіозних селебріті. Портал зі списком знаменитостей дає зрозуміти, хто саме не виступає проти війни в Україні чи навіть вдається до пропаганди путінського режиму.

Новини партнерів

Читайте також

Такі милі: Віталій Козловський замилував світлиною з маленьким сином Оскаром

Український співак та військовослужбовець ЗСУ Віталій Козловський опублікував фото з маленьким сином Оскаром, якого народила його дружина та піарниця Юлія Бакуменко

Присвячене українським жінкам: alyona alyona і Jerry Heil випустили нове відео перед "Євробаченням"

Представниці України на "Євробаченні-2024" alyona alyona і Jerry Heil випустили соціальне відео на конкурсну пісню Teresa & Maria

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа