Лайм

Консул України в Туреччині відмовив Сніжані Єгоровій у продовженні терміну дії закордонних паспортів

Ведуча ще у серпні 2021 року вилетіла до Туреччини з трьома дітьми

Консул України в Анталії Емір Рустамов вирішив не продовжувати закордонні паспорти малолітніх дітей української акторки та ведучої Сніжани Єгорової через її політичну позицію. У січні вона заявила про те, що підтримує президента РФ Володимира Путіна.

Про це повідомив активіст Сергій Стерненко на своєму YouTube-каналі. Відомо, що Єгорова ще у серпні 2021 року вилетіла до Туреччини з трьома дітьми. Через три місяці у її синів та доньки закінчиться дія закордонних паспортів. Для того, щоб продовжити документи автоматично, потрібно було приїхати до консульства та написати заяву на ім'я консула.

Щоб якось виправити ситуацію, Єгорова зробила нову заяву. Вона сказала, що не підтримує Путіна у питанні "світової громадської безпеки". "Хочу офіційно заявити: я, Єгорова-Грищенко Сніжана Олександрівна, мати п'ятьох дітей, громадянка України, не підтримую військові дії Російської Федерації на території України", - зазначила вона. Однак таке каяття ніяк не вплинуло на рішення консула.

"Мені дуже цікаво зрозуміти її логіку, якщо там взагалі присутня якась логіка. Тому що вона хоче, щоб продовжили термін дії паспортів громадян України, але при цьому каже, що такої держави як Україна не існує", - сказав Стерненко у своєму зверненні.

Фото: instagram.com/snezha_egorova

"Я вважаю, що Сніжана Єгорова отримала саме те, на що вона заслуговує. І навіть мала б отримати набагато більше. Не бігти до Туреччини, а сидіти у в'язниці за підтримку країни-окупанта. Усіх цих "прекрасних" людей, які звали сюди Путіна, потрібно садити до в'язниці. А після нашої перемоги, коли війна закінчиться, нам потрібно внести зміни до Конституції та ухвалити спеціальний закон, який позбавить кожного, хто підтримував країну-агресора, права голосу", - резюмував активіст.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Заочні снайпери: Андрій Джеджула висловився про артистів, які виїхали з України

Український шоумен і волонтер Андрій Джеджула прокоментував поведінку Потапа, Влада Ями та Олега Винника, які обрали життя за кордоном під час війни

Закликав до війни проти України: СБУ повідомила про підозру зірці "Універу" Віталію Гогунському

Російський актор Віталій Гогунський, який грав Кузю у серіалі "Універ", отримав підозру від СБУ

Анастасія Приходько показала, як підріс її молодший син Лука: рідкісне фото

Українська співачка Анастасія Приходько поділилася з передплатниками у мережі знімком із 3-річним сином Лукою у невимушеній обстановці