Лайм

Знову в строю: Андрій Хливнюк повернувся до тероборони Києва після поранення

Музикант із пластиром на обличчі взявся за зброю

26 березня лідер гурту "Бумбокс", який з початку війни захищає Київ від російських окупантів, отримав поранення в обличчя, коли його колона потрапила під мінометний обстріл. Андрій Хливнюк провів у лікарні кілька днів і вже повернувся до лав теороборони.

Про те, що музикант вже в строю на своїй сторінці у Facebook повідомив журналіст Богдан Кутепов. Він опублікував фотографію артиста у формі та зі зброєю в руках і написав: "Позивний "Бумбокс". Живий, в строю. Хоч донедавна бойовий трьохсотий. Щасливчик!".

Андрій Хливнюк Фото: facebook.com/kutiepov

На знімку видно, що Хливнюк досі ходить із пластиром на обличчі, а під оком видніється синець.

Раніше лідер "Бумбоксу" зізнавався, що пишається тим, що приєднався до лав територіальної оборони та має можливість допомагати українцям, що залишилися у Києві.

"У столиці ще залишилося багато людей, які перебувають у бомбосховищах. Вони вимагають уваги: продуктів, медикаментів і навіть евакуації з тих місць, де точаться гарячі бої. Це постійна робота. Підрозділ спить по черзі по годинах," - розповідав музикант.

  • Українські артисти влаштували відео-флешмоб та заспівали "Ой у лузі червона калина" - пісня вже стала символом війни, яку Росія розв'язала проти України. Почав челендж лідер гурту "Бумбокс" Андрій Хливнюк.

Новини партнерів

Читайте також

Позитив після тривалого мовчання розсекретив свою кохану: хто підкорив серце виконавця

Олексій Завгородній із гурту Время и Стекло підтвердив роман з танцівницею Юлією Сахневич - артист показав романтичне відео

Герцогиня Единбурзька, яка приїхала до Києва, зустрілася з Зеленськими: що відомо про її візит

В Україну вперше з 2014 року приїхала представниця королівської родини герцогиня Единбурзька - що відомо про її поїздку, фото та подробиці

Тримаємо Часік: військовослужбовець Олег Сенцов поділився подробицями з фронту та показав фото

Олег Сенцов показав нове фото з фронту та повідомив, що наразі разом з побратимами захищає місто Часів Яр у Донецькій області