Лайм

Сильно і до мурах: українські зірки заспівали разом "Ой у лузі червона калина"

Пісня записана для благодійного концерту на підтримку України

Українські артисти влаштували відео-флешмоб та заспівали "Ой у лузі червона калина" - пісня вже стала символом війни, яку Росія розв'язала проти України. Почав челендж лідер гурту "Бумбокс" Андрій Хливнюк.

Музикант, який захищає країну у теробороні Києва, заспівав марш січових стрільців у центрі столиці зі зброєю в руках. Ролик українця побачив популярний південноафриканський музикант Девід Скотт із гурту The Kiffness і зробив крутий ремікс. У самому відео ютубер пояснив, хто такий Андрій Хливнюк і чому він був змушений скасувати тур Америкою. На момент написання нотатки ролик зібрав понад 4 млн переглядів.

Тепер колеги Хливнюка об'єдналися та на основі реміксу записали свою версію. До запису відео приєдналися виконавці Наталія Могилевська, Настя Каменських, Джамала, Іван Дорн, Оля Полякова, Надя Дорофєєва, Павло Зібров, Дмитро Каднай, Epolets, ХАС, а також ведуча Леся Нікітюк, гумористи Юрій Ткач та Єгор Крутоголов.

Ролик закінчується уривком відео з маленьким українцем на ім'я Лео, яке вже завірусилося у мережі.

Пісня записана для благодійного концерту "Доброго вечора! Мі з України", який покажуть 2 квітня о 21:00 в ефірі телеканалів ТЕТ, М1 та ТРК "Київ". Усі зібрані кошти підуть на гуманітарну допомогу дітям у фонд "Маша" Маші Єфросініної.

Українці зворушилися та подякували музикантам за сильне виконання. "До сліз", "Мурашки по шкірі", "Сильно, дуже сильно", "Клас! Дякую за цей шедевр! Переглядаю безліч разів і співаю з вами. Я впевнена, що ще трохи і війна закінчиться, ось тоді ми і розвеселимо нашу Україну", - пишуть користувачі мережі.

  • 26 березня лідер "Бумбоксу" отримав поранення в обличчя, коли його колона потрапила під мінометний обстріл російських окупантів. Пізніше Хливнюк вийшов на зв'язок і розповів про свій стан.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз гурт "Ґринджоли", який представляв Україну на "Євробаченні" з гімном революції

Гурт Ґринджоли існує в особі Романа Калина - чому колектив розпався та чим зараз займається його колишній лідер

Російський репер Noize MC зустрівся у Чикаго з Андрієм Хливнюком та заявив, що пишається ним

Російський репер Noize MC розповів про дружбу з Андрієм Хливнюком та похвалився спільними фото із ним - пост артиста

Мстислав Чернов привіз в Україну "Оскар", який отримав за фільм "20 днів у Маріуполі"

Мстислав Чернов повернувся в Україну з першим Оскаром - в мережі показали фото режисера на київському вокзалі