Лайм

У Бучі російські окупанти розстріляли кінний клуб - загинув кінь Камалії

Співачка втратила свого улюбленця

Камалія, яка в перші дні війни виїхала з України, поділилася з дописувачами свого Instagram сумною звісткою - російські окупанти вбили її коня на прізвисько Тото-Сеньйор.

Як розповіла співачка у своєму блозі, жеребець знаходився у кінно-спортивному центрі "Буча", постійною відвідувачкою якого вона являється. Клуб розташований у місті Буча Київської області, який сильно постраждав від російського "визволення".

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Kamaliya (@kamaliyaofficial)

За словами артистки, окупанти замінували стайню та розстріляли кілька коней, серед яких був і її жеребець.

"Мого малюка Тоті-Сеньйора, сина легендарного Тотіласа, багаторазово чемпіона світу, чемпіона Олімпійських ігор, більше немає. Російські фашисти розстріляли кілька коней з нашої стайні "КСК Буча" і замінували її! Зелених лук тобі, мій малюк!", - написала співачка.

Камалія та Тото-Сеньйор Фото: instagram.com/kamaliyaofficial

Камалія з дитинства поклоняється цим граціозним тваринам, вперше у сідло вона сіла у 18 років. Співачка не лише захоплюється верховою їздою, а й бере участь у спортивних змаганнях.

Раніше артистка розповідала, що кінний спорт - захоплення не з дешевих, щомісяця вона витрачає десятки тисяч доларів на покупку коней, їх утримання, амуніцію та інше.

Новини партнерів

Читайте також

Рожевий ліс, "скелети" та динамічні танці: яким був виступ Сан-Марино на "Євробаченні-2024"

Представниця Сан-Марино на Євробаченні 2024 Megara вразила епатажним образом та сміливим номером - відео виступу

Чим дивували учасники у другому півфіналі "Євробачення-2024": відео найкращих виступів

Стали відомі імена другої десятки фіналістів Євробачення 2024 - хто потрапив у фінал та якими були кращі виступи шоу 9 травня

Джастін Бібер вперше стане батьком: його дружина Гейлі вагітна

Джастін Бібер стане батьком - його дружина Гейлі Бібер вагітна - пара повідомила радісну звістку в соцмережах - фото та відео