Лайм

Хто б міг подумати: Макс Барських вступив до лав ЗСУ

Співак почав вивчати військову справу

Співак Макс Барських, поряд зі Святославом Вакарчуком, Дмитром Дікусаром та іншими українцями, вирішив захищати країну від російських окупантів у лавах Збройних Сил України. Про це він розповів у Instagram, висловивши впевненість у неминучій перемозі.

"Хто б міг подумати. Ще місяць тому єдине, що було в мене в руках - це мікрофон. Але зараз часи змінюються. Скажіть, як святкуватимемо нашу перемогу?" – сказав Барських.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Max Barskih | Макс Барських (@max_barskih)

Днем раніше Барських опублікував фотографію із захисниками України та написав, що починає вивчати військову справу.

Фото: https://www.instagram.com/max_barskih/

Донедавна Макс Барських гастролював у РФ, але після 24 лютого заборонив ротацію своїх пісень, скасував концерти на території країни-агресора та відмовився повертати гроші за продані квитки.

"Якщо раніше, до 24-го числа, я ще вважав слов'янський народ плюс-мінус схожим, то після 24 числа ця ситуація розставила все на свої місця. І реакція, у тому числі моїх шанувальників, і в принципі жителів Росії викликає просто шок, найбільше розчарування, яке тільки можливо", - говорив співак в інтерв'ю", - говорив співак в інтерв'ю.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil