Лайм

Марічка Падалко зворушила відео зустрічі чоловіка-захисника з дітьми

Єгор Соболєв воює у лавах тероборони з перших днів війни

Чоловік української телеведучої Марічки Падалко, який брав участь у звільненні Ірпеня, повернувся додому після довгої розлуки. Єгора Соболєва відпустили у невелику відпустку.

Ведуча 1+1 показала зворушливий момент зустрічі чоловіка з дітьми. На кадрах видно, як він стоїть біля дверей і чекає, поки йому відчинять. Коли чоловік заходить у квартиру, рідні зі сльозами на очах біжать до нього та починають міцно обіймати. Відповідний ролик Падалко опублікувала у своєму блозі у Instagram.

"Перший короткий відгул після Ірпеня... і безперебійна робота "Укрзалізниці" творить чудеса", - говориться у підписі до відео.

"Ірпінь звільнений! Більше тижня всі мої думки були в цьому місті, відколи Єгор Соболєв зі своїми побратимами отримав там завдання. Довгі дні без зв'язку, потім поодинокі смс, і сьогодні нарешті… Ірпінь повністю звільнений від окупантів! Зачистки продовжуються…", - розповідала раніше телеведуча.

Відомо, що Єгор Соболєв воює у лавах тероборони з перших днів війни. За словами Марічки, її чоловік заздалегідь відчував, що буде війна, тож почав тренуватися та їздити на військові збори ще влітку. А ось вона відмовлялася вірити в це і не хотіла обговорювати жодних планів "Б".

Фото: instagram.com/marichkapadalko

"Мене дратувала закупівля спальників для сім'ї, необхідних запасів для тривожної валізи, я хотіла думати зовсім про інше..." Війна? - Я подумаю про це завтра". Добре, що Єгор подумав про це вчора, і ми були готові. Мої друзі, які теж скептично ставилися до закликів Єгора готуватися, тепер запитують: "А що каже Єгор?". Тож скажу, що він каже, що Україна обов'язково переможе!” – зізнається Падалко.

Новини партнерів

Читайте також

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита

Принцесі Шарлотті 9: як виглядає іменинниця і яке місце займає у лінії наслідування престолу

Дочці Кейт Міддлтон і принца Вільяма Шарлотті виповнилося 9 років - подружжя показало нове фото іменинниці

Як змінилися прогнози букмекерів після репетицій на "Євробаченні-2024": на якому місці Україна

alyona alyona і Jerry Heil на 4 місці у таблиці букмекерів про переможців Євробачення-2024 - як змінилися шанси інших учасників