Лайм

Рішення прийняли раніше: Дантес розповів про розлучення з Надею Дорофєєвою

Співак зізнався, що нормально пережив розрив

В кінці березня українці виконавці Володимир Дантес та Надя Дорофєєва оголосили про розлучення після 11 років стосунків. Новина стала повною несподіванкою не лише для їхніх шанувальників, але і для колег. В мережі вже навіть почали "вгадувати", до кого ж пішла співачка.

Проте Дантес розповів у програмі "Комендантський чос", що рішення розійтися не було спонтанним. Більше того, воно було прийняте раніше, ніж з’явилася публікація про це у соціальних мережах. Екс-закохані відкладали цю новину через війну в Україні.

"Слухайте, ми ж написали пост, який виставили в Instagram. І в цьому пості вся правда, яку ми хотіли сказати. Все нормально, ми дружимо. І це рішення не було прийнято тоді, коли ми виставили цей пост, це було раніше. Просто коли планував собі одне, а потім почалася війна… Людям не до цього. Потім минає якийсь час і ти собі думаєш: ну це ж якось дивно. І треба, мабуть, про це сказати, тому що приховувати це більше неможливо", - пояснив Вова.

"Ми нормально спілкуємося, ми дуже близькі друзі. Я думаю, що якщо ти хочеш залишити в минулому класну історію, треба вчасно і влучно попрощатися один з одним. Ось так ми і зробили. Круто, що так відбулося. Я цей розрив пережив нормально. Я завжди коли думав про якийсь розрив, то уявляв собі, що хлопці та дівчата сумують дуже сильно, поїдають себе зсередини… Але коли це екологічно, тоді життя нормальне. Все класно, треба йти далі", - додав він.

Фото: instagram.com/vladimirdantes

Тим часом фанати Дорофєєвої підозрюють, що Надя пішла до ресторатора та творця бренду одягу Михайла Кацуріна. Такий висновок вони зробили через допис Кацуріна, в якому той повідомляє про розлучення з дружиною. Публікація була зроблена наступного дня після того, як Надя та Вова оголосили про розлучення.

"Розійшлися з Дашею Кацуріною. Це були ах*енні 7 років! Встигли прожити за цей час кілька життів. Розходимося добрими друзями, партнерами та батьками наших прекрасних дітей", - написав ресторатор 19 березня.

  • Позитив натякнув на причину розлучення Дантеса та Дорофєєвої. Колишній учасник гурту "Время и Стекло" запропонував глядачам написати у коментарях, "до кого пішла Надя і де вона зараз", таким чином натякнувши, що у Наді з'явився інший.

Новини партнерів

Читайте також

Другий півфінал "Євробачення 2024" у Мальме: онлайн-трансляція масштабного шоу

Другий півфінал Євробачення 2024 9 травня - дивитися онлайн трансляцію конкурсу - хто виступає та як голосувати за виконавців

Що відомо про Таню Муіньо, яка поставила номер для України на "Євробаченні-2024"

Хто така Таню Муіньо - постановниця сценічного виступу alyona alyona та Jerry Heil на "Євробаченні-2024"

Дизайнерка показала, який вигляд має кольчуга, через яку alyona alyona впала на "Євробаченні"

alyona alyona впала на одній з репетицій перед Євробаченням 2024 через кольчугу - авторка прикраси показала її фото та процес створення