Лайм

"До кого пішла Надя": Позитив натякнув на причину розлучення Дантеса та Дорофєєвої

У співачки з'явився інший?

У середині березня український шоу-бізнес сколихнула новина про розлучення однієї з найкрасивіших зіркових пар - Наді Дорофєєвої та Дантеса. Екс-закохані причину розриву не афішують, тому шанувальникам залишається лише здогадуватися. Вони підозрюють, що співачка пішла до іншого, на нового чоловіка в житті екс-колеги натякнув і Позитив.

Про ймовірну причину розлучення артистів колишній учасник гурту "Время и Стекло" проговорився у шоу "Комендантський чос" на YouTube-каналі "Львы на джипе".

Позитив та Надя Дорофєєва Фото: instagram.com/positiff

Під час бесіди з коміками мова випадково зайшла про Дорофєєву. "Що у вас, до речі, з нею?" - запитався Андрій Лузан. "Так фіг його знає", - відповів Позитив і запропонував глядачам написати у коментарях, "до кого пішла Надя і де вона зараз", таким чином натякнувши, що у Наді з'явився інший.

Також музикант зазначив, що сам він не знає, де співачка, вони весь цей час не спілкувалися. "Надя далеко, я не знаю, де вона, - сказав Олексій Завгородній. - Я навіть не питаю її з ввічливості: "Де вона?", "З ким вона?", "Як вона?". Я думаю, що вона потім сама скаже, що там і як, я не можу нічого казати за неї".

Надя Дорофєєва та Дантес Фото: instagram.com/nadyadorofeeva

Шанувальники Дорофєєвої та Дантеса підозрюють, що Надя пішла до ресторатора та творця бренду одягу Михайла Кацуріна. Такий висновок фани зробили через допис Кацуріна, в якому той повідомляє про розлучення з дружиною. Публікація була зроблена наступного дня після того, як Надя та Вова оголосили про розлучення.

"Розійшлися з Дашею Кацуріною. Це були ах*енні 7 років! Встигли прожити за цей час кілька життів. Розходимося добрими друзями, партнерами та батьками наших прекрасних дітей", - написав ресторатор 19 березня.

Михайло Кацурін із дружиною Фото: instagram.com/misha_katsurin

Дорофєєва та Дантес повідомили про розрив 18 числа. "Ми дуже любимо один одного, але тепер по-іншому. Неможливо передати словами, що ми відчуваємо. Ми виросли разом і стали тим ким є, підставляючи плече допомоги в найважчі моменти. Ми молоді, талановиті, красиві і вільні. Кожен у своїй свободі", - написали вони у спільному дописі.

Що спричинило розлучення, і чи справді у Наді з'явився інший, пара не коментує. Поки що це лише припущення шанувальників.

  • Тим часом, Володимир Дантес продовжує створювати музику. Співак написав трек про війну, головний меседж якого: українці та росіяни – не один народ.

Новини партнерів

Читайте також

У Мальме пройшов перший півфінал "Євробачення 2024": головні подробиці шоу

7 травня о 22:00 за Києвом стартує "Євробачення-2024" - дивитись онлайн трансляцію першого півфіналу конкурсу

Хто пройшов у фінал "Євробачення-2024" після першого півфіналу: результати голосування

Після першого півфіналу до гранд-фіналу "Євробачення-2024" пройшли 10 країн-учасниць

alyona alyona і Jerry Heil виступили на "Євробаченні-2024" з потужним номером: відео

Як alyona alyona та Jerry Heil виступили у першому півфіналі "Євробачення-2024" - відео України