Лайм

Надю Дорофєєву з новим хлопцем сфотографували у Барселоні: з ким зараз співачка

Схоже, шанувальники мали рацію у своїх здогадках

У березні 2022 року громадськість дізналася про розлучення Наді Дорофєєвої та Володимира Дантеса. І поки одні досі не можуть у це повірити, інші знаходять підтвердження, до кого ж могла піти співачка.

Так, у соціальній мережі Twitter з'явилося фото виконавиці в обіймах Михайла Кацуріна. Уточнюється, що кадр був зроблений у Барселоні. Пара виглядає щасливою та закоханою.

Фото: twitter.com/allliiiiiisaaaa

"О, це вже цікаво. Я за них рада", "А як це він у Барселону виїхав?", "Цікаво", - написали люди під фото. Також хтось припустив, що кадр був зроблений ще до початку війни. Відомо, що у воєнний час чоловікам від 18 до 60 років не дозволяється залишати країну, якщо вони не підпадають під категорію винятків.

Фанати Дорофєєвої здогадувалися про те, що Надя пішла до ресторатора та творця бренду одягу Михайла Кацуріна. Такий висновок вони зробили через пост Кацуріна, в якому той повідомив про розлучення з дружиною. Публікація була зроблена наступного дня після того, як Надя та Вова оголосили про розлучення.

"Розійшлися з Дашею Кацуріною. Це були ах*енні 7 років! Встигли прожити за цей час кілька життів. Розлучаємося добрими друзями, партнерами та батьками наших прекрасних дітей", - написав ресторатор 19 березня.

Фото: instagram.com/misha_katsurin

Михайло Кацурін – підприємець, музикант та засновник чотирьох ресторанів східної кухні "Китайський Привіт", "В'єтнамський Привіт", "Тайський Привіт" та "Японський Привіт". У нього також є кілька нічних клубів та бренд одягу Katsurina. Він був двічі одружений. У другому шлюбі з Дашею Кацуріною у пари народилося двоє дітей.

Новини партнерів

Читайте також

Представниці України на "Євробаченні-2024" провели другу репетицію в Мальме: фото

Україна провела другу репетицію на сцені "Євробачення-2024" - як виступили alyona alyona і Jerry Heil

Таню Муіньо – постановниця номера alyona alyona і Jerry Heil на "Євробаченні-2024": що кажуть артистки

Таню Муіньо, яка співпрацює зі світовими зірками, є постановницею номера alyona alyona і Jerry Heil для Євробачення-2024

Актор Юрій Феліпенко поділився, як проходять його військові навчання у батальйоні "Ахіллес"

Актор Юрій Феліпенко висловився про навчання в підрозділі Ахіллес та сталення до акторської професії після мобілізації