Лайм

Режисер "Бонда" Кері Фукунага у Бородянці показав фото руйнувань та процитував Шевченка

Кінематографіст продовжує допомагати українцям

Американський режисер Кері Фукунага продовжує допомагати Україні разом із благодійним фондом World Central Kitchen. Раніше творець серіалу "Справжній детектив" та фільму про Бонда "Не час помирати" відвідав Бучу, а тепер прибув у зруйновану Бородянку, Макарів та Загальці.

Фото: https://www.instagram.com/cary_fukunaga/

Фукунага повідомив, що команда World Central Kitchen привезла мешканцям селищ 2300 кг продуктів і 5000 гарячих обідів. Також режисер поділився фотографіями Бородянки, де, за словами генпрокурора Ірини Венедиктової, може бути найбільша кількість жертв у Київській області.

Фото: https://www.instagram.com/cary_fukunaga/

"По людських жертвах найгірша ситуація в Бородянці. Я думаю, що ми окремо ще говоритимемо про Бородянку. Там є про що говорити", - заявила Венедиктова в ефірі телемарафону 5 квітня.

Фото: https://www.instagram.com/cary_fukunaga/

На фотографіях Фукунаги, як і на численних відео з Бородянки, зображені багатоповерхівки, що згоріли після авіаударів. За словами голови селища Георгія Єрка, люди, які знаходилися у підвалах цих будинків, виявилися живцем поховані. Російські окупанти з танків та БТР обстрілювали людей, які намагалися відкопати постраждалих. До росіян зверталися навіть письмово, але вони не дозволили врятувати людей.

Фото: https://www.instagram.com/cary_fukunaga/

Також Кері Фукунага сфотографував погруддя Тараса Шевченка, обстріляне окупантами. Він процитував слова поета, висічені на гранітній плиті, що впала: "Свою Україну любіть. Любіть її… во время люте, в остатню, тяжкую мінуту. За неї Господа моліть"..

Фото: https://www.instagram.com/cary_fukunaga/

Кері Фукунага приєднався до благодійного проекту з доставки їжі потерпілим від війни українцям у березні. Він побував у Львові, Києві, Ірпені, Бучі, Бородянці та інших селищах. У своєму Instagram режисер ділиться фотографіями та історіями людей, яких зустрічає в Україні.

Фото: https://www.instagram.com/cary_fukunaga/

Фото: https://www.instagram.com/cary_fukunaga/

Новини партнерів

Читайте також

Що зараз із колишнім футболістом Мілевським, який був у комі через зловживання алкоголю

Як зараз виглядає Артем Мілевський – колишній футболіст Динамо, який боровся з алкогольною залежністю

Велика втрата: Приходько розповіла про трагедію у Трускавці та назвала причину смерті менеджера

Анастасія Приходько прокоментувала смерть менеджера Григорія Красницького - чоловік помер на концерті співачки внаслідок інфаркту

Соломія Вітвіцька зворушливо привітала коханого з новим званням у ЗСУ і показала його фото

Українська телеведуча Соломія Вітвіцька опублікувала нове фото свого коханого-військового Олексія Ситайла та розповіла про його нове звання у ЗСУ