Лайм

Слава Камінська висміяла фейк про її роботу в ескорт-послугах

Співачка вирішила трохи підняти настрій підписникам

Після того, як Instagram став банити публікації, пов'язані зі звірством орків у Бучі, Слава Камінська вирішила поговорити про "наболіле". Співачка знайшла на сайті ескорт-послуг анкету зі своєю фотографією, яку, ймовірно, там розмістили росіяни.

"Ну ок. Тоді поговоримо про наболіле. Ну чесно прикро. Чому я Злата і де поділися мої сі@ьки на відосах інтимного характеру? Дуже оригінально. Могли б вже написати, що я транс, наприклад. Вже якась Аура загадковості була б присутня , - сміється екс-солістка "НеАнгелів". - ПС: я вже нічому не дивуюся".

Фото: instagram.com/babaslavka

Дописувачі артистки сміються з тупості та відсутності креативності авторів анкети.

"Ну що тут сказати - орки вони і є орки. А щодо креативності - у них же вата в голівках", "Слава, ним же PornoHub закрили, то вони зварганили якусь, вибачте свою др*чильню, але Фотошоп не освоїли, тому маємо те, що маємо", "Мда. Бог коли роздавав мізки про цих істот мабуть забув, сум", "І тут рашисти відзначилися мародерством - цицьки спиз..ли", - пишуть коментатори.

Фото: instagram.com/babaslavka

  • Потап показав, як мати російського окупанта звертається до Путіна з вимогою виплатити їй компенсацію за свого "живого чи загиблого" сина.
  • Український блогер та підприємець Євген Таллер вигадав "ордени" для російських окупантів і запропонував їх видавати посмертно.

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита