Лайм

Вони міняють їх на гроші: Потап показав, як мати окупанта просить компенсацію за нього

"живого чи загиблого"

Репер та продюсер Потап (Олексій Потапенко) продовжує вести боротьбу на інформаційному фронті та показувати всю сутність російського народу. Цього разу музикант показав, що росіянам начхати навіть на життя власних дітей.

Артист опублікував в Instagram ролик, взятий з паблика Дурнєва "Боже, яке кончене". На кадрах мати окупанта звертається до Путіна з вимогою виплатити їй компенсацію за свого сина, живого чи мертвого – не має значення.

Фото: instagram.com/realpotap

"Я є матір'ю військовослужбовця РФ Таджієва Вадима Володимировича, живого або загиблого під час військової спецоперації на території України. Звертаюся до Володимира Володимировича Путіна і прошу виділити зі спеціального фонду грошову компенсацію у розмірі 10 млн рублів у зв'язку із втратою годувальника", - говорить вона.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Oleksii Potapenko (@realpotap)

Потап назвав вчинок жінки "кошмаром", зазначивши, що ні вона, ні інші російські матері, які торгують своїми дітьми, не отримають нічого, крім ганьби. "Вони міняють їх на гроші, на гроші, які вони ніколи не побачать. Яка ганьба", - наголосив артист.

"Які матері, такі й діти", - пишуть коментатори. "А ми дивуємося чому вони мовчать. Таких тварин могли народити тільки такі самі тварини. Їх навіть діти свої не цікавлять, тільки гроші в голові. Жесть", "Це страшно".

Новини партнерів

Читайте також

Як змінилися прогнози букмекерів після першого півфіналу: які шанси в України

Букмекери оновили свої ставки на переможця "Євробачення-2024" – перше місце посідає Хорватія, Україна – четверте

В самій лише футболці представник Фінляндії здивував появою на сцені "Євробачення-2024"

Представник Фінляндії Windows95man показав епатажний номер у першому півфіналі "Євробачення-2024"

Трішки перестаралася: Jerry Heil розповіла, як отримала травму під час виступу на "Євробаченні-2024"

Jerry Heil отримала травму під час виступу на Євробаченні-2024 - співачка вийшла на зв'язок у соцмережах та розповіла про своє самопочуття