Лайм

У Мордорі ріжуть сумки Chanel: Катя Осадча висміяла "розумовий рівень росіян"

Ведуча показала, як у РФ доводять свій патріотизм

Українські знаменитості продовжують висміювати реакцію російських модниць, що б'ються в істериці через вихід з РФ люксових гігантів. Катя Осадчая показала, як Вікторія Боня демонстративно знищує аксесуар французького бренду Chanel.

Телеведуча опублікувала у своїх Instagram-історіях коротке відео, на якому російська модель і блогер на камеру розрізає дорогу стьобану сумку, а перед цим каже: "Якщо дім Chanel не поважає своїх клієнтів, чому ми маємо поважати дім Chanel?".

Вікторія Боня Фото: Getty Images

Осадча висміяла "проблеми" росіян, зазначивши, що це вкотре доводить їхній розумовий рівень.

"А тим часом у Мордорі ріжуть сумки Chanel. Ну так, це ж так важливо, поки в Україні збирають тіла загиблих, - написала ведуча "Світського життя". - Відзначати бл*дину не буду, забагато честі".

Фото: instagram.com/kosadcha

Вторгнення Росії в Україну призвело до масових санкцій проти країни-агресора. Багато компаній оголосили бойкот і пішли з російського ринку, серед них і модні бренди.

Французький Дім Chanel призупинив бізнес у РФ, а нещодавно ще запровадив обмеження на продаж своєї фірмової продукції громадянам Росії за кордоном. Росіян, які купують товари Chanel за межами країни, просять підписати зобов'язання, що вони не завозитимуть їх речі на територію РФ і носитимуть їх там.

  • Потап показав, як мати російського окупанта звертається до Путіна з вимогою виплатити їй компенсацію за свого "живого чи загиблого" сина.
  • Слава Камінська висміяла фейк про її роботу в ескорт-послугах. Співачка знайшла на сайті анкету зі своєю фотографією, яку, мабуть, там розмістили росіяни.

Новини партнерів

Читайте також

Як змінилися прогнози букмекерів після першого півфіналу: які шанси в України

Букмекери оновили свої ставки на переможця "Євробачення-2024" – перше місце посідає Хорватія, Україна – четверте

В самій лише футболці представник Фінляндії здивував появою на сцені "Євробачення-2024"

Представник Фінляндії Windows95man показав епатажний номер у першому півфіналі "Євробачення-2024"

Трішки перестаралася: Jerry Heil розповіла, як отримала травму під час виступу на "Євробаченні-2024"

Jerry Heil отримала травму під час виступу на Євробаченні-2024 - співачка вийшла на зв'язок у соцмережах та розповіла про своє самопочуття