Лайм

Війна продовжується: Нікіта Добринін повернувся до служби у теробороні Києва

Ведучий зізнався, що сумує за своїми рідними

Український ведучий та блогер Нікіта Добринін повернувся до служби у теробороні Києва. Він розповів, що його дружина Даша Квіткова з маленьким сином зараз у безпеці, вони залишилися на Західній Україні, тому Нікіта повернувся на ті позиції, де був раніше.

"Війна триває. В неї немає легших періодів, і до Києва ще рано повертатись. Тут я був в найактивніший місяць війни, тут я і зараз. І саме зараз вкотре розумію, найцінніше, що у нас є - родина. Коли всі в безпеці, можна зі спокоєм на серці бути на позиціях і далі захищати наші землі. Чи важко без дружини та малого поруч? Так. Як тисячам чоловіків і жінок, які воюють. Але це додаткова наснага до перемоги і якнайшвидшого повернення всіх додому", - написав він у своєму блозі в Instagram.


Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений НІКІТА ДОБРИНІН (@nikitadobrynin)

Даша Квіткова зізналася, що важко переживає розлуку із чоловіком. За її словами, в серці з’явилася велика рана, яку зробив "русский мир", і з кожним днем ця рана тільки більшає. "Вже який день поспіль я ридаю 24/7. Нікіта вирішив всі справи на заході та поїхав назад обороняти Київ та область. В серці велика рана, яку зробив "рускій мір" і з кожним днем ця рана стає більше. Цей "мір" вбиває, забирає домівки, розлучає сім‘ї та робить ще багато страшних речей, які навіть в голові не вкладаються", - написала вона.

Фото: instagram.com/kvittkova

Дружина Добриніна заявила, що зараз світ поділився на дві частини – на людей та на Росію: "Те, що ми побачили за останні дні - гірше найжахливішого фільму. І це не можна пробачити. Не можна пробачити тим, хто досі пише свої пости на тему "постановки в Бучі". Я куплю кожному квиток у Бучу, Ірпінь, Маріуполь, Чернігів та інші міста України, де побували ваші солдатики, щоб ви особисто взяли участь у цій "постановці", щоб особисто відчули запах, який тепер стоїть на вулицях, щоб особисто вивозили тіла, над якими знущалася ваша "доблесна армія". Світ поділився на дві частини: на людей та на росію".

  • Український блогер вигадав "ордени" для російських окупантів. За його версією, єдиний героїзм, на який здатні росіяни – вбивства мирних жителів, згвалтування, тортури, масове знищення тварин у зоопарку, пияцтво та мародерство на окупованих територіях.
  • Режисер "Бонда" Кері Фукунага у Бородянці показав фото руйнувань та процитував Шевченка. Кінематографіст продовжує допомагати українцям.

Новини партнерів

Читайте також

Міша Коллінз у Києві: відомий актор показав фото та зізнався в любові до України

Американський актор Міша Коллінз приїхав до України та показав фото на тлі знищеної російської техники, що виставлена у Києві

Jerry Heil вразила вишуканим образом на червоному хіднику у Каннах

Jerry Heil показала смілий образ на Каннському кінофестивалі - який вигляд мала співачка, яка була ціль її візиту

Навчає і підказує: Ірина Горова висловилася про стосунки Потапа з 16-річним сином

Ірина Горова назвала Потапа чудовим батьком та розповіла, що він має хороші стосунки із сином Андрієм