Лайм

Все зруйновано: Руслана показала моторошні кадри звільненої від окупантів Бородянки

Загарбники практично повністю розбили житлові будинки, дитячі майданчики, садки, школи

Українська виконавиця Руслана побувала в зруйнованій російськими орками Бородянці. Разом із територіальною обороною вона вирушила туди, щоб відвезти гуманітарну допомогу місцевим мешканцям.

На своїй сторінці у Facebook співачка опублікувала відео, в яких показала, як зараз виглядає селище міського типу у Київській області. Видно, що загарбники майже повністю розбили житлові будинки, дитячі майданчики, садочки, школи, парки. Також на страшних кадрах можна побачити розбиту військову техніку, обстріляні автомобілі, завали.

"Сьогодні були в селищі Бородянка біля Бучі... Все тотально зруйновано... Привезли до Бородянки та в найближчі населені пункти гуманітарну допомогу. Те, що я побачила, покажу завтра. Це було страшно і моторошно. Вразила реакція людей, ми співали Гімн і просто обіймалися. Слава Україні!" – написала Руслана.

Через деякий час артистка виклала у мережу новий ролик, у якому сказала, що молитиметься за всіх постраждалих людей.

"Сьогодні 41-й день війни. Ми були в Бородянці. І сьогодні я молитимуся за Бородянку. За всіх людей, які постраждали в тих місцях, які ми проїхали і побачили на власні очі. Очі дивилися і відмовлялися вірити, а серце все відчувало. Почалося сильне серцебиття, яке я заспокоїти не могла", - розповіла Руслана.

"Росія – це чорна діра, яка прагне "засмоктати" все світло цивілізації. Путінська росія цією війною сама собі підписала вирок. Сама собі зазначила свій кінець. Руїни, які вони влаштували у наших містах і селах – це відображення їх зруйнованої нелюдської сутності...", - також додала вона.

Новини партнерів

Читайте також

Пісні, які підкорили "Євробачення-2024": відео найкращих виступів

У Мальме відбувся фінал Євробачення 2024 - якими були найкращі виступи артистів - хто потрапив у топ-7 - відео

Оцінки для України на "Євробаченні-2024": як голосували журі та шанувальники

alyona alyona і Jerry Heil посіли 3 місце на Євробаченні 2024 за результатами суддівського та глядацького голосування - таблиця

Що відомо про переможця "Євробачення-2024" Nemo, який ідентифікує себе як небінарну особу

Немо Меттлер зі Швейцарії виграв Євробачення 2024 - що відомо про життя та кар'єру музиканта, який позиціонує себе як небінарна особа