Лайм

Нами править маразматик: Єфросініна розповіла про реакцію росіян на її заклики до протестів

Знаменитість озвучила причину їхнього мовчання

Українська телеведуча Маша Єфросініна з початку війни в Україні веде інформаційну боротьбу та закликає росіян виходити на протести. Раніше вона жорстко відповіла путінському прихвостню Баскову, який підтримує злочинну політику Кремля, а тепер розповіла, якими словами росіяни виправдовують свою бездіяльність і мовчання.

В інтерв'ю "Радіо НВ" Єфросініна сказала, що деякі російські артисти та блогери відповіли на її заклики про протести. Вони заявили, що не можуть нічого вдіяти, адже їх просто вб'ють.

"Мені написали кілька відомих ютуберів, таких відомих, що там по кілька мільйонів підписників, вони дуже популярні в аудиторії 18+. Вони написали щось на кшталт: "Маша, ви дійсно вірите, якщо виходити на вулиці, ми щось змінимо? Ви не знаєте, нами править маразматик. Нас просто всіх уб'ють", – розповіла ведуча.

При цьому Марія стала називати конкретні імена цих людей. За її словами, вони буквально "на колінах просили" цього не робити.

Фото: instagram.com/mashaefrosinina

"Я прочитала кілька цих риторичних заяв і зрозуміла, що нічого не зміниться. Але я все одно не буду відступати. Якщо оці мої звернення якось передаються, я буду продовжувати робити це. Емоційно, системно, потужно, бо вони, с*ка, це дивляться. І продовжують дивитися, незважаючи навіть на те, що їх там заблокували", - додала Єфросініна.

  • Раніше Маша Єфросініна розповіла, як бореться із тривогою. Вона закликала український народ зберігати спокій та приділяти ще більше уваги близьким людям.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil