Лайм

Злиденна нація: модель Саша Літвін показала, що російські мародери зробили з її будинком

Дівчина також звернулася до своїх знайомих, які мовчать про війну в Україні

Фіналістка реаліті "Супер Топ-модель по-українськи" Саша Літвін розповіла, що російські окупанти зробили з її домівкою. Вони винесли звідти все, що можна було підняти, залишивши після себе лише повний хаос і розруху. Дівчина зазначила, що у дворі досі валяються двохсоті, але як би сказали в Росії: "втрат немає".

У своєму блозі в Instagram модель показала наслідки "руского міра". Вона опублікувала фото та відео, на яких можна побачити зруйнований будинок з цілковитим безладом усередині.

Фото: instagram.com/aleksandra.litviin

"Мої батьки все життя працювали. Думаю, як і ваші. Моєму батькові дали квартиру ще на початку 2000-х, де ми прожили 15 років. І півроку тому батьки продали нашу велику квартиру, бо мріяли "зустріти старість" у своєму маленькому сімейному будинку. Зустріли. Тільки не старість. Зустріли "рускій мір". Дому немає. Мені і моїй сім'ї абсолютно н*срать на стіни, дах, ліжко або нову кавомашину. Нам шкода наші спогади, наш шлях, який ми пройшли як сім'я" , - написала Саша.

"Винесли все, що можна було підняти: телевізор, мамині шуби та каблучки, навіть кросівки - і ті с**здили. Єдине, що забрав тато з дому - фотоальбом. Власне, у новому будинку ми так само плануємо вішати наші сімейні фотографії", - продовжила свою розповідь вона.

"Мені навіть смішно. Росіяни, ви настільки злиденна нація, у всіх проявах - як фінансових, так і духовних. Сміття та виродки цього світу", - також додала модель.

Крім того, фіналістка реаліті "Супер Топ-модель по-українськи" звернулася до своїх знайомих, які мовчать про війну в Україні: "А ще звертаюся до всіх своїх знайомих - з ким ми перетиналися по роботі, на зйомках, у модельних поїздках та на контрактах. А чого ви мовчите? Де хоч один із вас? Ах так, ви бл*ть поза політикою".

Новини партнерів

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Український телеведучий Костянтин Грубич зізнався, що боїться відпускати на фронт свого 27-річного сина Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталія Могилевська показала молодшу доньку Софію з нагоди Дня вишиванки - що відомо про дівчаток, яких удочерила співачка

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букінгемський палац показав архівні портрети королівської родини - на кадрах позували Чарльз III, Єлизавета II та інші