Лайм

Сам диявол прийшов сюди: Святослав Вакарчук у Бородянці записав емоційне відео

Співак продовжує їздити Україною та розповідати людям правду про війну

Український музикант, лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук побував у зруйнованій російськими орками Бородянці під Києвом. Він записав відеозвернення на тлі розбитих будівель, заявивши, що "тут просто сам диявол прийшов зробити свою страшну справу". Саме такі слова підібрав співак, щоб описати моторошні злочини, вчинені росіянами.

Відповідний ролик Вакарчук опублікував у своєму блозі в Instagram. "Позаду мене зруйновані російськими авіаударами будинки селища Бородянка… Здається, що життя тут зупинилося і закінчилося. Там в завалах до сих пір залишаються люди, яких ще не змогли звідти витягнути… Це дуже важке відчуття. Здається, що тут просто сам диявол прийшов зробити свою страшну справу. Інакше те, що зробила російська армія, я назвати не можу. Але навіть в цей момент тут починає потроху повертатися життя", - сказав він.

Також виконавець поспілкувався із місцевими мешканками селища Бородянка і розпитав про пережите.

"У нас відчуття, що 24-те число почалося і ніяк не може закінчитись. Зараз люди, які пережили всі ці страхи, виходять із підвалів. Деякі ще бояться вийти до сих пір. Я хочу подякувати всім волонтерам за допомогу і вам, що говорите про ці проблеми і надихаєте. Віримо у Бородянський край, віримо в Україну, у сили ЗСУ. Віримо у світле майбутнє нашої держави", - сказала одна із жінок.

Фото: instagram.com/sviatoslav.vakarchuk

"Я хочу сказати, що ми обов’язково відбудуємо міста, вшануємо наших Героїв, але ми ніколи не пробачимо того, що зробили з нами наші вороги. Ми ніколи не забудемо цього, а перемога буде за нами!" - додав Вакарчук.

  • Раніше Руслана показала моторошні кадри звільненої від окупантів Бородянки. Загарбники практично повністю розбили житлові будинки, дитячі майданчики, садки, школи.
  • Режисер "Бонда" Кері Фукунага також побував у Бородянці. Він показав фото руйнувань і процитував Шевченка.

Новини партнерів

Читайте також

Такі милі: Віталій Козловський замилував світлиною з маленьким сином Оскаром

Український співак та військовослужбовець ЗСУ Віталій Козловський опублікував фото з маленьким сином Оскаром, якого народила його дружина та піарниця Юлія Бакуменко

Присвячене українським жінкам: alyona alyona і Jerry Heil випустили нове відео перед "Євробаченням"

Представниці України на "Євробаченні-2024" alyona alyona і Jerry Heil випустили соціальне відео на конкурсну пісню Teresa & Maria

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа