Лайм

Застрелили у Бучі: Коля Сєрга розповів про вбивство окупантами колишнього хлопця Регіни Тодоренко

Тим часом артистка продовжує мовчати про війну в Україні

Український виконавець та телеведучий Коля Сєрга, який вступив до лав ЗСУ, розповів, що російські загарбники вбили його друга Аліка. Чоловік вийшов із бомбосховища 18 березня і більше не повернувся. Окупанти застрелили його в потилицю.

"Сьогодні мені мій добрий знайомий написав про те, що Алік загинув у Бучі. Був застрелений у потилицю. При цьому він не був військовим. Вийшов із бомбосховища 18 березня і більше не повернувся. Зараз у процесі звільнення Бучі, пошуку загиблих знайшли, зокрема, і його труп, - розповів Сєрга в інтерв'ю опозиційному російському YouTube-каналу "Популярна політика".

Також ведучий уточнив, що Алік колись зустрічався з одеситкою Регіною Тодоренко, яка вже тривалий час живе в РФ і продовжує мовчати про війну в Україні. "Алік був колись у романтичних стосунках з Регіною Тодоренко. І мене це добило, ігнор, який триває", - сказав Микола.

Фото: instagram.com/thekolya

"Для мене це найближчий приклад – Регіна Тодоренко, у якої аудиторія близько 7 млн людей. Ці люди за нею стежать, у них є певний кредит довіри до неї. І коли вони дивляться на Регіну, яка з Одеси, і вона ніяк не коментує це, вони починають менш серйозно ставитися до того, що відбувається тут. Потрібно говорити. Потрібно боротися за цю правду, тому що це не лише наша правда. Це боротьба за свої права", - додав він.

  • Нещодавно Регіна Тодоренко пояснила, чому не говорить про "політичну ситуацію" в Україні. Вона заявила, що у її сім'ї накладено вето на політичні теми. Зі своїм чоловіком Владом Топаловим (російський співак) вона не говорить про це, тому що не хоче руйнувати сім'ю.

Новини партнерів

Читайте також

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкологічної хвороби

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували