Лайм

Україна – це моя душа: Ектор Хіменес-Браво розповів про волонтерство та про те, чому повернувся до Києва

Знаменитість зізнався, що готовий взяти в руки зброю та захищати нашу країну

Канадський та український шеф-кухар колумбійського походження Ектор Хіменес-Браво живе в Україні вже більше 10 років. За цей час він встиг побудувати тут успішну кар'єру на телебаченні та відкрити кілька популярних ресторанів. Коли почалася війна, його заклади зайнялися волонтерською діяльністю. Команда зірки щодня готує близько 2,5 тисячі обідів для тероборони, ЗСУ та переселенців.

В інтрев’ю сайту "Сегодня" Ектор розповів, що в момент вторгнення РФ в незалежну Україну якраз відвідував сім'ю в Колумбії. Проте, навіть незважаючи на можливу небезпеку, вирішив повернутися до Києва, щоб допомагати людям.

Фото: instagram.com/hectorjimenezbravo

"Я повернувся до України, незважаючи на те, що тут може бути небезпечно. Я повернувся, щоб допомагати людям та підтримувати свою команду. У мене, як і в усіх українців, одна мета – мінімізувати кількість жертв, допомогти тим, кому потрібна ця допомога та, звичайно, перемога України", - сказав шеф-кухар.

Громадянин Колумбії та Канади зізнається, що Україна стала для нього приємним відкриттям. Він каже, що українці дуже добрі та працьовиті, а сам він в душі теж почуває себе українцем.

Фото: instagram.com/hectorjimenezbravo

"Україна стала для мене супер-відкриттям. Тут нереально добрі, відкриті та працьовиті люди, які є справді носіями нації. Після 13 років тут я почуваюся українцем за духом, станом душі та тіла, думок. Україна – це моя душа, кохання, драйв… Всі емоції - від сліз до щастя", - заявив Хіменес-Браво.

Крім того, знаменитий шеф-кухар зазначив, що готовий взяти до рук зброю та захищати нашу країну разом з іншими. "Це час, коли перевіряються люди та нації. Зараз потрібно об'єднуватись і боротися, і якщо для цього доведеться брати до рук зброю, то я готовий до цього", - додав Ектор.

Новини партнерів

Читайте також

Олена Зеленська відвідала важливий захід в елегантному костюмі зі спідницею: новий образ першої леді

22 травня перша леді України Олена Зеленська відвідала Конференцію з медичного партнерства - який вигляд вона мала

Фірмовий гумор та щемливий смуток: Максим Галкін похвалився фото з відомими українцями

Максим Галкін, Олег Філімонов і Ян Левінзон зустрилися в Ізраїлі і показали спільне фото - шоумен захопився українцями

Що говорив про Україну та повномасштабну війну путініст Юрій Бардаш, який отримав підозру від СБУ

Юрію Бардашу СБУ повідомила про підозру за антиукраїнські погляди та заклики захопити Київ і Харків - скандальні заяви продюсера