Лайм

Ілона Гвоздьова показала, що російські окупанти зробили з улюбленою машиною її чоловіка

На щастя, в автомобілі нікого не було

Український хореограф Ілона Гвоздьова, яка через війну в Україні виїхала до Італії з дітьми, розповіла про зруйноване російськими загарбниками авто свого чоловіка. На опублікованих фото та відео можна побачити, що машина SKYLINE сильно постраждала.

Відповідна публікація з’явилася на сторінці зірки у Instagram. Ілона також виклала кадри, на яких показала, як автомобіль виглядав до приходу в Україну "руского міра".

Фото: instagram.com/ilonagvozdeva

"Скільки гарних та незабутніх моментів пов’язані були з улюбленою машиною мого чоловіка. Згадую, як ти перший раз покликав мене проїхати з тобою на твоєму SKYLINE і ми стояли на старті на змаганнях на Чайці, тоді мені було так лячно і водночас я так пишалася тобою і твоєю сміливістю! Те, як ти дрифтував на нашому весіллі, назавжди залишиться в моєму серці", - написала Гвоздьова під серією фото.

Проте хореограф зазначила, що машина – це лише річ, на яку можна заробити знову. Вона наголосила на тому, що головне зараз, - залишатися у безпеці.

Фото: instagram.com/ilonagvozdeva

"Мені так шкода, мій коханий, але головне наразі - це життя! Ми з тобою ще такі молоді, енергійні, ще заробимо і купимо ще кращу машину, але цю залишимо як пам’ять. Все найкраще в нас ще попереду", - додала знаменитість.

Фото: instagram.com/ilonagvozdeva

Нагадаємо, Ілона Гвоздьова народилася у Криму. У 2018 році вона посіла перше місце у проекті "Танці із зірками", де танцювала у парі з шоуменом та коміком Ігорем Ласточкіним. Наступного року Гвоздьова також взяла участь у шоу, тоді вона танцювала з українським телеведучим Володимиром Остапчуком. Танцівниця одружена з Іваном Хом'ячуком. Пара виховує двох дітей: дочку Валерію та сина Домініка.

  • Раніше Ілона Гвоздьова розповіла про труднощі для біженців в Італії. Танцівниця зізналася, що життя за кордоном далеко не райдужне.

Новини партнерів

Читайте також

Міша Коллінз у Києві: відомий актор показав фото та зізнався в любові до України

Американський актор Міша Коллінз приїхав до України та показав фото на тлі знищеної російської техники, що виставлена у Києві

Jerry Heil вразила вишуканим образом на червоному хіднику у Каннах

Jerry Heil показала смілий образ на Каннському кінофестивалі - який вигляд мала співачка, яка була ціль її візиту

Навчає і підказує: Ірина Горова висловилася про стосунки Потапа з 16-річним сином

Ірина Горова назвала Потапа чудовим батьком та розповіла, що він має хороші стосунки із сином Андрієм