Лайм

Заслуговують на ненависть і прокляття: Маша Єфросініна розповіла, у чому звинувачує простих росіян

Знаменитість займається волонтерством та продовжує вести боротьбу на інформаційному фронті

Українська телеведуча Маша Єфросініна дала інтерв'ю Славі Дьоміну, в якому розповіла, у чому звинувачує простих росіян. Вона заявила, що громадяни РФ, які мовчать і не наважуються виходити на протести, заслуговують не лише на ненависть і прокляття. За її словами, вони заслуговують на перепрошивку мозку протягом 50-ти років

"Вони просякнуті рефлексією на українця як на нікчемне і щось не людське. Просякнуті з голови до п'ят уже 3, а то й 4 покоління – від прабабки до онука. Все, що зробила з ними пропаганда, - це та сама хімічна зброя, яку вони розпорошували протягом 30 років. Іншого пояснення тому, чому нація в 140 млн не вийшла на вулицю, нічого не сказала в мережах на багатомільйонну аудиторію, а тільки зригнула 20-ма ротами... Інакше цю всю х*йню я пояснити не можу. Вони заслуговують не тільки ненависті та прокльонів. Вони заслуговують на перепрошивку мозку протягом 50-ти років, і бажано примусовим способом", - пояснила Марія детальніше.

Також Єфросініна розповіла про звірства російських агресорів, про вбивства українців та про зґвалтованих дітей. "Починати треба з судмедекспертизи, яку мають провести з мертвими українцями, яких зґвалтували, вбили, спалили, а далі або проїхали по ним танками, або закопали. Там немає розуміння того, що з ними сталося, в такому вони жахливому стані", - сказала вона.

Знаменитість додала, що її благодійний фонд допомагає жінкам та дітям, які постраждали від окупантів: "Ті діти, які йдуть на контакт, з ними працюють висококваліфіковані фахівці, нейропсихологи. Наймолодшій дитині, яку зґвалтували окупанти - 10 років. Це хлопчик".

Фото: instagram.com/mashaefrosinina

"Найбільша зброя, якою я володію, - це моє слово. Моя особиста війна з перших годин її початку і до сьогодні триває через слово. Мій особистий виклик - не дати їм спати спокійно. Але не треба мене шкодувати, я жалість ненавиджу патологічно. Жоден українець не потребує жалості. Залиште її собі. Дайте зброї, дайте грошей і, будь ласка, виходьте на площі кожні вихідні. У Києві я буду менш ефективна: я піду прибирати, мити, прати. Але я не зможу виїхати нікуди, де мій голос сьогодні зможе бути почутим", - розповіла Єфросініна про інформаційну боротьбу з росіянами, яку вона веде з першого дня війни.

Крім того, телеведуча зізналася, що не спілкується зі своїми родичами з Керчі. За її словами, за весь цей період вони жодного разу не зателефонували і не написали, тому їй нема про що з ними говорити.

"Вчора моя сестра мені сказала, що наш дядько написав, що йому дуже шкода. Він живе в Пітері. На 6-му тижні щось відбулося там в голові", - пояснила вона.

Фото: instagram.com/mashaefrosinina

"Я з кожним днем все більше звикаю до стану горя і болю всередині, що провокує в мені війна. Все те, що сталося зі мною, я не знаю, як називати, бо ніколи такого не було. Коли дізналася про війну, пам'ятаю, що в мене заніміли кінцівки, мені стало складно дихати, у мене підкосилися ноги, мене всю трясло. У мене полилися сльози, я виплакалася", - розповіла ведуча про те, як її змінила війна.

Новини партнерів

Читайте також

Найгірше позаду: комік Віктор Розовий вперше після важкого поранення висловився про свій стан

Віктор Розовий вийшов на зв'язок у соцмережах та розповів про свій стан після важкого поранення голови - комік показав фото з лікарні

Де дивитися фінал "Євробачення-2024", в якому Україна змагається за перемогу

Коли фінал "Євробачення-2024" та під яким номером виступатимуть alyona alyona та Jerry Heil - де дивитися виступ України у фіналі

ЗМІ показали відео, як працівники ТЦК зупинили в Києві Monatik: співак відреагував

Дмитра Монатіка у Києві зупинили представники ТЦК та перевірили документи - співак прокоментував ситуацію - відео