Лайм

Брітні Спірс чекає на дитину - 40-річна співачка оголосила про вагітність

Артистка зазначила, що тепер намагатиметься уникати публічності

Американська виконавиця Брітні Спірс стане мамою втретє. Про свою вагітність вона повідомила у блозі в Instagram.

Співачка виклала пост, у якому розповіла детальніше, чому вирішила зробити тест на вагітність. Брітні зазначила, що набрала вагу під час нещодавньої відпустки на Гаваях. Після цього подумала, що у неї почалися проблеми із шлунком. Проте коханий артистки Сем Асгарі припустив, що вона вагітна, і, як виявилося, мав рацію.

Фото: instagram.com/britneyspears

"Я так схудла, щоб вирушити в подорож на Мауї, тільки для того, щоб повернути вагу назад. Я подумала: "Боже, що трапилося з моїм шлунком?". Мій чоловік сказав: "Ні, ти не вагітна, дурненька". Я зробила тест на вагітність... І... Ну що ж... У мене буде дитина... Через 4 дні мій живіт ще більше збільшився... Він росте! Якщо там двоє, то я можу просто втратити їх. Я очевидно не буду так часто виходити з дому через те, що папараці зароблятимуть на мені свої гроші, як вони, на жаль, уже робили… Це важко, тому, коли я була вагітна, у мене була депресія. Я мушу сказати, що це абсолютно жахливо. Жінки рідко про це кажуть. Але цього разу я займатимуся йогою щодня! І поширюватиму багато радості та кохання", - поділилася Брітні.

Фото: instagram.com/britneyspears

У Спірс вже є двоє синів від минулих стосунків – 16-річний Шон та 15-річний Джеймс. Хлопчиків знаменитість народила у шлюбі з танцівником Кевіном Федерлайном. Він отримав опіку над синами після розлучення зі співачкою, оскільки її визнали недієздатною.

Зараз виконавиця у стосунках із фітнес-інструктором Семом Асгарі. Вона називає його чоловіком, хоча офіційно пара ще не зареєструвала шлюб. Пара познайомилася у 2016 році під час зйомок кліпу Спірс Slumber Party. У вересні 2021 року молодший на 12 років обранець зробив пропозицію Брітні. Сем та Брітні планували відсвяткувати весілля ще минулого року.

Новини партнерів

Читайте також

У Мальме пройшов перший півфінал "Євробачення 2024": головні подробиці шоу

7 травня о 22:00 за Києвом стартує "Євробачення-2024" - дивитись онлайн трансляцію першого півфіналу конкурсу

Хто пройшов у фінал "Євробачення-2024" після першого півфіналу: результати голосування

Після першого півфіналу до гранд-фіналу "Євробачення-2024" пройшли 10 країн-учасниць

alyona alyona і Jerry Heil виступили на "Євробаченні-2024" з потужним номером: відео

Як alyona alyona та Jerry Heil виступили у першому півфіналі "Євробачення-2024" - відео України