Лайм

Вони не почуваються людьми у власній країні: репер Face пояснив, що не так із росіянами

Артист висловив свою думку

Російський репер Face (справжнє ім'я – Іван Дрьомін), який засудив вторгнення РФ в незалежну Україну, пояснив, що не так з росіянами. За його словами, громадяни Росії живуть немов у концтаборі і не почуваються людьми у власній країні.

"Коли люди живуть усередині своєї країни як у концтаборі, коли їхня держава задавила до того моменту, що вони самі заціпеніли, коли вони не відчувають сили своєї внутрішньої, коли вони не почуваються людьми у власній країні, ти не можеш бути нормальною людиною. В таких умовах дуже багато людей починають сліпо вірити пропаганді", - сказав виконавець в інтерв'ю Дмитру Гордону.

"Всі війни відбуваються через дурість людей. Ми багато спілкувалися про те, наскільки схожі виступи Путіна та виступи Гітлера. Якби люди більше читали історію та взагалі книг, то вони, можливо, зараз це б помітили. Але оскільки цього немає, вони не розуміють, наскільки це все схоже", - продовжив розповідати він.

Також репер пояснив, чому російські окупанти вбивають мирне населення, гвалтують жінок та дітей, грабують та руйнують житлові будинки:

"У них навіть немає іншого вибору, крім як сліпо кинутися ось туди. Тому що у них немає внутрішньої сили, немає власного "я", і ось їм дали всі карти в руки. Пропаганда малює картинку "ми сильні" і вони у відповідь:" "так, ми сильні". Мені здається, це взагалі дуже історично часта тема в РФ, коли держава живе окремо від народу. Народ дуже часто на цю вудку попадається, тому що у своїй країні він за великим рахунком нічого не вартий", - заявив Face.

Фото: instagram.com/facepublicenemy

Нагадаємо, нещодавно Іван назвав ідеолога українського націоналістичного руху Степана Андрійовича Бандеру злочинцем, а також зазначив, що не підтримує націоналізм у будь-якому його прояві. Крім того, артист назвав війну у Донецькій та Луганській областях громадянською, хоч і звинуватив у ній Російську Федерацію.

"На мою думку, Степан Бандера злочинець. Історичну боротьбу за незалежність України - підтримую, але будь-які союзи будь-яких людей з нацистською Німеччиною - засуджую. Гасло "проти більшовиків хоч з чортом" не викликає у мене схвалення. Якби я був українцем у той час, я б скоріше боровся і проти більшовиків, і проти "біса" одночасно", - написав музикант.

Фото: instagram.com/facepublicenemy

"ДНР" та "ЛНР" – це не окремі держави, це визнає весь розвинений світ. Це Донецька та Луганська області у складі суверенної держави Україна. Тобто конфлікт на сході України – це, насправді, громадянська війна. Але я впевнено можу сказати, що причиною цієї війни стала наша держава, і вона бере в ній участь із самого початку", - також заявляв він.

Українці розкритикували репера за подібні висловлювання. Через деякий час Дрьомін вирішив взагалі видалити цей пост зі свого блогу.

Новини партнерів

Читайте також

Поділилися зворушливими привітаннями та показали родинні фото: як зірки відсвяткували Великдень-2024

Як українські знаменитості відсвяткували Великдень-2024 - Лілія Ребрик, Ольга Сумська, Злата Огнєвіч та інші показали фото

Відкриття "Євробачення-2024": представниці України з'явилися у символічних образах та нагадали про війну

Якою була поява alyona alyona і Jerry Heil на відкритті Євробачення-2024 - артистки показали образи з символізмом та принесли паску

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ