Лайм

Не хотіли допомагати та слухати: дружина Віктора Павлика розповіла про проблемний переліт до Ізраїлю

Дівчина з дитиною та мамою летіла до сестри

Після того, як Росія напала на Україну, дружина Віктора Павлика з маленьким сином поїхала з Києва. Катерина Репяхова пройшла довгий шлях, щоб дістатися Ізраїлю до своєї сестри, і він був непростим. Під час перельоту молода мама зіткнулася з неприємностями, про які змогла докладно розповісти лише згодом.

У своєму Instagram Катерина розповіла, що вони летіли з пересадкою, двома рейсами: Ганновер – Стамбул, Стамбул – Тель-Авів. У Туреччині у Репяхової вимагала візу, хоча з березня 2022-го Ізраїль змінив правила для в'їзду українців.

Фото: instagram.com/repyahovakate

"До Ізраїлю не можна в'їхати без візи, - пояснює дружина артиста. - Тому, відповідно, перш ніж посадити пасажира на літак, перевіряється віза. У Стамбулі Pegasus Airlines, як я зрозуміла, ще не зустрічали біженців з України на посадці на літак. І, відповідно, чекали від нас класичної візи у паспорті”.

Фото: instagram.com/repyahovakate

"З 8 березня 2022 року Ізраїль змінив правила в'їзду українцям. Тепер потрібно мати документальний дозвіл від міністерства закордонних справ Ізраїлю на в'їзд. Pegasus Airlines не стежать за оновленими правилами та подіями у світі, незважаючи на те, що здійснюють рейси до Тель-Авіва", - поскаржилася Репяхова.

Фото: instagram.com/repyahovakate

Дівчина зізнається, що розповідала в аеропорту про війну в Україні, про змінені правила, але працівники не хотіли її чути.

"І все б нічого, якби не їхнє ставлення, - продовжує дівчина. - Вони не хотіли допомагати, слухати, розбиратися. Вони просто нас відправляли, як непотріб. Я не чекала такого від турків. Зрештою вони зрозуміли свою помилку, але вибачень я не почула. Ми годину стояли біля посадки, кричали, молили ... І тоді я була як ніколи морально нестабільна, і ще все це ... Але як є. Для чогось нам була дана ця ситуація".

Фото: instagram.com/repyahovakate

  • Ілона Гвоздьова розповіла про труднощі для біженців в Італії. Танцівниця зізналася, що життя за кордоном далеко не райдужне.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про співака Baby Lasagna з Хорватії, якому прогнозують перемогу на "Євробаченні-2024"

Baby Lasagna претендує на перемогу у Євробаченні-2024 за прогнозами букмекерів - що відомо про артиста та його конкурсну пісню

У Мальме проходить "Євро­­бачення-2024" - онлайн-трансляція першого півфіналу

7 травня о 22:00 за Києвом стартує "Євробачення-2024" - дивитись онлайн трансляцію першого півфіналу конкурсу

Найособливіший секрет: Ірина Федишин натякнула на третю вагітність у новому кліпі

Ірина Федишин втретє вагітна - співачка розсекретила свою вагітність у новому кліпі та показалася разом з чоловіком - відео