Лайм

Немає хатньої робітниці, немає няні: Оля Полякова розповіла, як живе з дітьми у Франції

Співачка з доньками призвичаюються до нових реалій

У перші дні повномасштабної війни проти російських окупантів Оля Полякова з доньками виїхали з Києва на Західну Україну, а нещодавно своїм жіночим колективом вони перебралися до Франції. Там артистка з дітьми пристосовуються до нового побуту, і він відрізняється від того, що був у їхній сім'ї до 24 лютого.

В інтерв'ю "Ранку з Україною" співачка зізналася, що під час війни для неї та дівчаток відкрилися складності повсякденного життя. Проте 17-річна Маша та 10-річна Аліса швидко навчаються новому, чому щиро радіє зіркова матуся.

Фото: instagram.com/polyakovamusic

"Немає хатньої робітниці, немає няні і дочкам доводиться допомагати мені по господарству. Тому їм довелося багато чого навчитися. Якщо чесно, я цьому дуже рада. Коли вони миють посуд чи пилососять, думаю: "О, гарні дівчата в мене ростуть! Усьому навчаться і з будь-якої ситуації викрутяться!", - поділилася зірка. - Тому що життя непередбачуване!".

Полякова й сама не думала, що їй колись знадобляться ці навички у побуті, а тепер замислюється про те, щоб зайнятися викладанням – вокалу чи ігри на фортепіано.

Фото: instagram.com/polyakovamusic

Найскладніше для співачки – це не показувати своїх переживань дітям. За її словами, вона ніколи не була "класичною мамою" й ніколи не ховала своїх емоцій від дочок.

"От ви мене питаєте: "Як заспокоїти дітей?" А що я можу порадити? Я просто жінка з двома дітьми у чужому домі. Єдине, що скажу – приділяйте їм увагу, любіть, обнімайте, гуляйте з ними. Мені важливо зараз показати донькам, що я для них – стіна, що разом зі мною вони захищені. Адже сьогодні в усієї України повне почуття незахищеності й лише ми, батьки, можемо це змінити для наших дітей", - наголосила вона.

Фото: instagram.com/polyakovamusic

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil