Лайм

Режисер "Бонда" Кері Фукунага похвалився пам'ятним подарунком після знищення крейсера "Москва"

Знаменитість опублікував кілька stories

Флагман Чорноморського флоту РФ, ракетний крейсер "Москва", який зазнав ракетного удару, увечері 14 квітня затонув під час буксирування в умовах шторму. Як повідомили у Міноборони РФ, корабель втратив стійкість в умовах штормового хвилювання моря. Американський режисер Кері Фукунага, який продовжує допомагати українцям, показав шанувальникам пам'ятний подарунок після знищення окупантського крейсера.

На своїй сторінці в Instagram сценарист опублікував кілька stories, в яких поділився своїми враженнями після почутої новини про "Москву". Так, він сфотографував нашивку на одяг, на якій можна побачити відомий напис про російський корабель. Фукунага зазначив, що фраза стала справжнім гімном дня. "Я отримав кілька патчів [на одяг] під час цієї поїздки, але мій крутий водій, фельдшер, захисник України Ольга дала мені його сьогодні після нашої пробіжки вздовж російського кордону на північ від Харкова, та з огляду на останні новини, це схоже на гімн цього дня", - написав режисер.

Фото: instagram.com/stories/cary_fukunaga

"На значку написано, що росіяни йдуть на х*й. Гасло, яке стало відомим (а тепер і національним штампом) після того, як цей російський корабель з прапором вимагав від українських військових здатися на Зміїному острові", - продовжив Кері.

Фото: instagram.com/stories/cary_fukunaga

"Подальший контекст: "штормом" стали дві українські ракети "Нептун", розроблені Україною для боротьби з потенційним ембарго на морські війська Росії після анексії Криму. Нептун — бог штормів", - також додав Фукунага.

Фото: instagram.com/stories/cary_fukunaga

Нагадаємо, 24 лютого 2022 року у ході російського вторгнення в Україну крейсер "Москва" брав участь в атаці на острів Зміїний. При цьому став всесвітньо відомий завдяки фразі, отриманій ним від українських прикордонників у відповідь на вимогу здатися - "Російський корабель іди на**й!".

Кері Фукунага - американський режисер, кінооператор, сценарист та продюсер. Найбільш відомий як режисер фільмів "Без імені", "Джейн Ейр", "Безрідні звірі", "Справжній детектив" та "Не час помирати".

  • Раніше Кері Фукунага побачив у київському метро свій власний фільм. Кінематографіст показав, як люди живуть у підземці.
  • Також Кері Фукунага у Бородянці показав фото руйнувань та процитував Шевченка.

Новини партнерів

Читайте також

Герой нашого часу: новим "Холостяком" став відомий український ветеран

СТБ назвали нового героя Холостяка 13 - ним виявився військовослужбовець Олександр Терен Будько, який втратив обидві ноги на фронті

Переможці "Євробачення-2024" Nemo заспівали українською "Teresa & Maria": яскраве відео

Nemo разом з alyona alyona і Jerry Heil заспівали українською пісню Teresa & Maria - відео та реакція співачок

"Євробачення 2023", яке проходило у Британії від імені України, отримало премію BAFTA TV

Євробачення 2023, яке було у Британії від імені України, здобуло премію BAFTA у номінації Найкраще шоу у прямому ефірі