Лайм

Maneskin зі сцени музичного фестивалю послали Путіна та підтримали Україну: відео

Фронтмен гурту процитував Чарлі Чапліна

Італійський гурт Måneskin взяв участь у музичному фестивалі Coachella (Каліфорнія, США). Під час свого виступу лідер колективу Даміано Давід підтримав Україну у боротьбі проти російських окупантів та послав президента РФ Володимира Путіна.

Артисти присвятили нову пісню зі свого репертуару We Gonna Dance On Gasoline Україні. Але перед виступом Даміано звернувся до глядачів та процитував слова голлівудського актора Чарлі Чапліна. Завершив свою промову музикант словами: "Вільна Україна! Fuck Putin". Відео яскравого моменту вже потрапило в мережу.

"Нам весело. Нікому з нас не треба думати, чи прокинуся я вранці. Скільки бомб упаде на моє місто. Перш ніж ми почнемо грати пісню, хочу звернутися до вас із промовою Чарлі Чапліна, яка була в одному з його великих фільмів: "Ті, хто мене чують, говорю – не впадайте у відчай. Свобода, яку вони забирають у нас, повернеться людям. І доки люди вмирають, свобода ніколи не загине! Не підкоряйтеся тим чудовиськам – машинізованим людям, із машинним розумом та серцем. Ви не машина, ви не худоба! Ви – люди! Ви можете зробити це життя вільним і красивим, зробити це життя прекрасною пригодою! Використаймо цю силу – давайте всі об'єднаємося! Вільна Україна! Fuck Putin", - сказав Даміано Давід.

Maneskin виконали пісню Gasoline, уривок з якої присвячений Україні. У композиції можна почути такі слова:

"Як вам спиться вночі

Як ви закриваєте обидва ваші ока

Живете з усіма цими життями

Що у ваших руках

Самотньо стоячи на пагорбі

Використовуючи паливо для вбивства

Ми не будемо стояти на місці

Дивіться на нас, танцюйте

Ми будемо танцювати на бензині".

Даміано Давід Фото: Getty Images

Це далеко не вперше, коли гурт Maneskin публічно підтримує Україну. Раніше музиканти приєдналися до акції Stand Up for Ukraine. Переможці "Євробачення-2021" записали емоційне відео та закликали світ підтримати українців, які змушені залишити свої домівки через війну.

"Біженці в Україні та по всьому світу потребують термінової гуманітарної допомоги. Ми використовуємо свій голос, щоб вимагати дій, і ви теж можете це зробити. Приєднуйтесь до нас, зробіть свій власний відео-заклик до світу, щоб підтримати біженців та зробити пожертвування на ForUkraine.com", - написали рокери у Instagram.

Måneskin - італійський рок-гурт, учасниками якого є вокаліст Даміано Давід, басистка Вікторія Де Анджеліс, гітарист Томас Раджі та барабанщик Ітан Торкіо. Слава прийшла до виконавців після того, як вони посіли друге місце у одинадцятому сезоні італійського шоу талантів X Factor у 2017 році. Далі була перемога на Фестивалі в Сан-Ремо, який був італійським національним відбором на "Євробачення-2021", а також перемога на "Євробаченні-2021" з піснею "Zitti e buoni".

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків