Лайм

Скоро відсвяткуємо перемогу: Джамала заспівала разом із Kalush Orchestra їхню пісню для "Євробачення"

Трек Stefania отримав нове звучання

Українська виконавиця Джамала, переможниця "Євробачення-2016" заспівала разом із Kalush Orchestra їхню пісню для головного вокального конкурсу Європи. У такий спосіб вона вирішила підтримати музикантів та зазначила, що вже зовсім скоро Україна буде святкувати перемогу.

Відповідний ролик з'явився на сторінці співачки у Instagram. "Такі короткі зустрічі зараз дуже особливі. Kalush Orchestra, вірю, зовсім скоро святкуватимемо нашу перемогу. Вдома. Друзі, будь ласка, підтримуйте гурт! Їх робота зараз - велика справа", - написала Джамала під відео.

Шанувальники не залишилися осторонь і прокоментували звучання нового дуету. "Дуже добре", "Круто", "Супер", "Наша гордість", "Хочеться ще і ще!", "Віримо у перемогу", "Молодці!" – висловилися люди з цього приводу.

Нагадаємо, гурт Kalush Orchestra на "Євробаченні" виконає пісню Stefania. "Стефанія – так звати мою маму. Цю пісню присвятив їй. Це щирий та душевний трек, в якому є український етнокод. Європа дуже кайфує від цього стилю", – розповідав раніше засновник та соліст Kalush Олег Псюк. Відомо, що музиканти не записуватимуть свій виступ, а поїдуть до Турину і наживо заспівають на сцені конкурсу.

Фото: instagram.com/kalush.official

66-й пісенний конкурс "Євробачення-2022" проходитиме в італійському місті Турин на арені Pala Olimpico. Півфінали відбудуться 10 та 12 травня, а гранд-фінал – 14 числа. Гурт Kalush Orchestra виступатиме у першому півфіналі під номером 6.

Новини партнерів

Читайте також

У віці 79 років помер знаменитий британський актор, відомий за фільмами "Титанік" і "Володар перснів"

Британський актор Бернард Гілл помер у 79 років у колі родини - він зіграв у фільмах Титанік та Володар перснів - фільмографія знаменитості

Поділилися зворушливими привітаннями та показали родинні фото: як зірки відсвяткували Великдень-2024

Як українські знаменитості відсвяткували Великдень-2024 - Лілія Ребрик, Ольга Сумська, Злата Огнєвіч та інші показали фото

Відкриття "Євробачення-2024": представниці України з'явилися у символічних образах та нагадали про війну

Якою була поява alyona alyona і Jerry Heil на відкритті Євробачення-2024 - артистки показали образи з символізмом та принесли паску