Лайм

Бабло - їхнє вразливе місце: Маша Єфросиніна висловилася про Собчак та Кіркорова

Телеведуча поміркувала про російських знаменитостей

Аж до 24 лютого в Україні багато людей продовжували вірити, що "музика – поза політикою", а Ксенія Собчак – "ліберальна об'єктивна журналістка". Після початку повномасштабного вторгнення РФ виявилося, що українці думали про росіян краще, ніж слід. Маша Єфросиніна, яка раніше жорстко висловилася про Миколу Баскова, розповіла в інтерв'ю Наташі Влащенко, чому російські знаменитості під час війни в Україні проявилися з гіршого боку.

Фото: https://www.instagram.com/mashaefrosinina/

"У разі Собачак - це феномен. Вона дуже розумна, неймовірно швидкомозка людина. У мене багато знайомих, які були нашими спільними друзями. І всі ці люди говорили, що вона дуже любить гроші. Це все був крутий камуфляж, щоб прикрити її жагу до грошей, - сказала телеведуча. - Її вразливе місце - не діти, не сім'я. Це гроші. Вона жадібна до грошей. Вона дуже любить люкс, дуже любить розкіш, і дуже не любить за все це платити. Ця людина, яка має вразливе місце - бабло. І у випадку з нею, і з Філіпом Кіркоровим, який мовчав, я думаю, що спрацювало саме воно".

Фото: Getty Images

Єфросиніна розповіла, що Кіркоров зараз не продає жодного концерту, а Собчак втрачає свої мільйони. Саме тому обидва "перевзулися": довгий час співак, що мовчав, виступив на підтримку Медведчука та Оксани Марченко, а російська журналістка стала критикувати санкції для "простих росіян" і транслювати інші меседжі пропаганди РФ.

Фото: Getty Images

Також Єфросиніна розповіла, що Ксенії Собчак пропонували стати однією з російських журналістів, які у березні брали інтерв'ю у Володимира Зеленського. Вона відмовилася, і це Маша також пов'язує із жагою грошей.

"Напевно, коли у тебе будинок за 10 мільйонів, і ти розумієш, що все втрачаєш відразу, що маєш виїхати з країни з обмеженою кількістю грошей і житимеш не так, як звик, це серйозна причина, щоб стати зрадником. Зрадником себе, - сказала Єфросиніна. - Ці люди обирають можливість далі продовжувати життя, яким вони жили, навіть якщо вони розуміють, як Філіп, що ніколи вже не буде світового турне, або як Собчак, яка ніколи не скаже, що вона об'єктивна журналістка. Вони розуміють, як руйнується цей картковий будиночок, але щось вони собі залишать на роки, поки Росія розвалиться. Він гастролюватиме від Сахаліну до Ростовської області, вона вже стає інфоциганкою. Це бульбашки, які вони над собою розстрілюють, але сидять, бо розуміють, що здатні ще якусь частину часу прожити з грошима, з розкішшю. Це розтин суті людської”.

Новини партнерів

Читайте також

Представниці України на "Євробаченні-2024" провели другу репетицію в Мальме: фото

Україна провела другу репетицію на сцені "Євробачення-2024" - як виступили alyona alyona і Jerry Heil

Таню Муіньо – постановниця номера alyona alyona і Jerry Heil на "Євробаченні-2024": що кажуть артистки

Таню Муіньо, яка співпрацює зі світовими зірками, є постановницею номера alyona alyona і Jerry Heil для Євробачення-2024

Актор Юрій Феліпенко поділився, як проходять його військові навчання у батальйоні "Ахіллес"

Актор Юрій Феліпенко висловився про навчання в підрозділі Ахіллес та сталення до акторської професії після мобілізації