Лайм

Дивилася і плакала: Оля Цибульська показала, що залишили окупанти від будинку батьків в Ірпені

Рідні співачки залишилися без даху над головою

В Ірпені після уходу російських окупантів практично не залишилося вцілілих будівель. Сильно постраждав багатоквартирний будинок, в якому мешкали батьки Олі Цибульської. Після постійних обстрілів затишна квартира перетворилася на суцільні руїни.

Жахливими кадрами співачка поділилася у своєму Instagram. "Це дім моїх батьків в Ірпені. Точніше те, що було домом, - пише артистка. - Я дивилася ці фото, відео та плакала. Ридала, бо вони могли бути там".


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Оля Цибульська (@cybulskaya)


Оля зізнається, що дні, коли місто було під окупацією орків, були найстрашнішими. Вона не могла зв'язатися з батьками і дізнатися головне: чи вони живі. Проте завдяки місцевій владі маму й тата співачки вдалося вивезти у безпечне місце.

"Вони живі! Це найголовніше. - наголосила Цибульська. - Вірю, що зло буде покарано. Фашистські гніди отримають за заслуги. А дах над головою буде відбудований державою".

Фото: instagram.com/cybulskaya

Новини партнерів

Читайте також

Привертає увагу більше, ніж будь-коли: у мережі показали відео головної сцени "Євробачення-2024"

Як виглядає головна сцена Євробачення-2024 у Мальме - у мережі вперше показали відео та розповіли про репетиції конкурсантів

Режисер "Єралашу", якого засудили за педофілію, отримав медаль за участь у війні проти України

Росіянин Ілля Білостоцький похвалився, що отримав медаль за службу на фронті, а також, що з нього зняли всі звинувачення у педофілії

Як голосувати у першому півфіналі "Євробачення-2024": детальна інструкція

Перший півфінал Євробачення 2024 відбудеться 7 травня - як голосувати за конкурсантів, як довго триватиме голосування