Лайм

Брати та сестри навіть не привітали з днем народження: ONUKA розповіла про родичів у Росії

"Як багато рідних стали чужими, як багато чужих стали рідними"

Українська музикантка, фронтвумен гурту "ONUKA" Наталія Жижченко, яка нещодавно з оркестром виступила на Київському вокзалі на підтримку переселенців, розповіла про своїх родичів у Росії. За її словами, ще в перші дні війни для більшості українців перестали існувати близькі, які родом звідти.

Детальніше про це артистка розповіла у програмі "ЖВЛ". Наталія сказала, що двоюрідні брати та сестри навіть не привітали з днем народження, додавши, що їй таку поведінку зрозуміти важко.

"В перші два-три дні війни, мені здається, що для всіх в Україні припинили існувати родичі в Росії. Мені здається, в більшості точно. На жаль, у мене також. Не всі, але частково. Дуже шкода, тому що навіть брати і сестри двоюрідні не привітали мене з днем народження. Мені важко це зрозуміти", - заявила співачка.

Проте зараз чужі люди стають рідними, зазначила виконавиця. Вона розповіла, що під час вимушеної поїздки до Трускавця познайомилася з багатьма чудовими людьми, з якими ще обов’язково ще має намір зустрітися у найближчому майбутньому.

Фото: instagram.com/onukaofficial

"Є також і інша фраза: "Як багато рідних стали чужими, як багато чужих стали рідними". І це дійсно так. Ми на деякий час із сином виїжджали в Трускавець, піддалися паніці, чесно скажу. Хоча я не хотіла виїжджати, але той шлях, який ми подолали в 54 години із ночівлею… Але скільки ми людей зустріли прекрасних та нових. Я думаю, що тепер це дійсно рідня, з якою ми ще побачимось. Ми уже домовилися зробити у вільній Україні концерти після того, як ми подорожували, зупинялися у людей, яких ми бачили вперше – це знайомі знайомих знайомих. Я думаю, кожен відчув цю шалену підтримку, зустрівся із такими крутими людьми – молодими, похилого віку, дітьми. Всі вони однією ідеєю настільки згуртовані, і це неможливо взагалі нічим іншим замінити. Я думаю, що це неможливо штучно зробити. Якщо Путін хотів Україну роз’єднати, то він реально себе переграв, тому що такою об’єднаною я Україну та наших людей не бачила за все своє життя. Це велика міцність і цінність", - сказала Наталія.

ONUKA - українська музикантка, мультиінструменталістка, авторка пісень, фронтвумен гурту "ONUKA", колишня учасниця гуртів "Tomato Jaws" та "KOOQLA".

Новини партнерів

Читайте також

Представниці України на "Євробаченні-2024" провели другу репетицію в Мальме: фото

Україна провела другу репетицію на сцені "Євробачення-2024" - як виступили alyona alyona і Jerry Heil

Таню Муіньо – постановниця номера alyona alyona і Jerry Heil на "Євробаченні-2024": що кажуть артистки

Таню Муіньо, яка співпрацює зі світовими зірками, є постановницею номера alyona alyona і Jerry Heil для Євробачення-2024

Актор Юрій Феліпенко поділився, як проходять його військові навчання у батальйоні "Ахіллес"

Актор Юрій Феліпенко висловився про навчання в підрозділі Ахіллес та сталення до акторської професії після мобілізації