Лайм

Вони всі будуть ізгоями: Ектор Хіменес-Браво поділив російських зірок на три види

Кулінар розповів, що на них чекає в найближчому майбутньому

Ектор Хіменес-Браво, який активно допомагає українцям, присвятив новий допис російським зіркам. Шеф-кухар поділив артистів на три види та сказав, що їх усіх об'єднує. Суддя шоу "МастерШеф" впевнений, що кожен із цих людей буде покараний за мовчання або підтримку війни в Україні.

"Впізнаваність - це відповідальність. Хотів стати зіркою? Став? Будь ласкавий нести відповідальність, ти лідер думок. Чи ти ще цього не зрозумів? Це твій обов'язок перед аудиторією", - вважає кулінар.

Фото: instagram.com/hectorjimenezbravo

Ектор поділив російських зірок на три види. Перший вид - "жалюгідні сцикуни", які прогнулися під владу.

"Вони розуміють весь жах, але мовчать. У всіх країнах світу, влада це народ. Україна у 2014 це показала на Майдані. Можете подивитися документальне кіно на нетфлікс. І лише у совку влада, це збіговисько божевільних дідів, які бояться зайти до кабінету до Путлера. І зірки, які мають великі доходи боятися виїхати з фашистської країни і говорити правду", - зазначив Хіменес-Браво.

Другий вид – ті, хто публічно підтримують вторгнення Росії в Україну.

"Про них навіть говорити не будемо, це продажні мерзоти, краще б уже мовчали. Вони всі чудово розуміють", - наголосив Ектор.

Третій вид - ті, хто не мають мудрості та мізків зрозуміти, що відбувається.

"Вони просякнуті пропагандою, і навіть не зрозуміло, чи можна їх звинуватити, - вважає знаменитість. - Це як діти, яким ми доносимо квантову фізику. Але для них це надто складно. Це ж думати треба. Коли вони зрозуміють - буде пізно. Те, що їх обдурили не буде виправданням".

Фото: instagram.com/hectorjimenezbravo

Ектор додав, що всіх цих людей об'єднує те, що вони будуть ізгоями. Їх обливатимуть брудом на кожному кроці в будь-якій точці світу. Особливо тих, хто все розумів і мовчав.

"Навіть не знаю що гірше з цього всього. Бути тупим, продажним чи сцикуном? У будь-якому випадку, вони всі понесуть відповідальність. Хтось уже, комусь ще належить зрозуміти ціну свого мовчання або підтримки війни", - упевнений він.

Наприкінці допису Ектор виділив Олександра Невзорова, який входить до так званого четвертого виду - тих, хто став на бік добра. "Ви майбутнє цієї країни, що прогниває. Але вас так мало", - зазначив кулінар.

Новини партнерів

Читайте також

Говорять про вас за вашою спиною: які знаки Зодіаку найбільш лицемірні

Астрологи назвали знаки Зодіаку, які є лицемірами та говорять за спиною - у списку опинилися Близнюки, Терези і Скорпіони

Що відомо про Максима Самчика - актора з серіалу "Одна родина", який підкорив серця українців

Що відомо про українського актора Максима Самчика, який зіграв Максима Куца в серіалі "Одна родина"

Дочка Емінема вийшла заміж: дівчина зворушила мережу теплими родинними фото

Хейлі Джейд Скотт вийшла заміж за свого обранця Евана МакКлінтока - який вигляд мали наречені, дк було весілля