Лайм

Живуть у Росії і мовчать про війну: Осадча назвала артистів, у яких потрібно забрати український паспорт

"Вони не достойні бути громадянами нашої сильної, вільної і мужньої країни"

Ведуча "Світського життя" Катерина Осадча розповіла, що думає про українських артистів, які живуть і будують кар'єру в Росії, продовжуючи при цьому мовчати про війну в Україні. Вона зізналася, що довго чекала, поки хтось із них нарешті заговорить, проте цього не сталося.

На своїй сторінці в Instagram Осадча опублікувала відео, у якому назвала імена зірок, не достойних мати український паспорт. Ведуча акцентувала увагу на тому, що паспорт нашої держави та право називатися українцем потрібно заслужити.

"Є ті українці, що обрали шлях мовчання. Ми до останнього вірили, що не існує таких грошей, не існує такої сили, яка б змусила мовчати українців про війну, про криваві злочини. Люди, що не знайшли в собі сили сказати, що країна, в якій вони зароблять гроші, вбиває їхніх батьків, друзів і близьких. Я давно збиралась записати це відео, але весь час чекала, що хтось з цих людей порушить мовчання і скаже своїй аудиторії правду про кровопролиття на їхній батьківщині, про звірства країни, де вони заробляють, але марно", - заявила Осадча.

На думку ведучої, ці українські артисти не достойні мати український паспорт: Ані Лорак, Таїсія Повалій, Регіна Тодоренко, Олександр Рева, MARUV, Джиган (Денис Устименко), Артік і Асті (Анна Дзюба і Артем Умрихін), Ганна Сєдокова, Кирило Туриченко, Галина Безрук.

Фото: instagram.com/kosadcha

"Чи мають право ці українці називати себе українцями, коли їхній народ вбивають? Чи мають право вони користуватися українським паспортом, коли своїм мовчанням вони підтримують вбивство, катування, ґвалтування населення України? Вони не гідні бути громадянами нашої сильної, вільної і мужньої країни. Український паспорт потрібно заслужити", - резюмувала знаменитість.

Новини партнерів

Читайте також

Говорять про вас за вашою спиною: які знаки Зодіаку найбільш лицемірні

Астрологи назвали знаки Зодіаку, які є лицемірами та говорять за спиною - у списку опинилися Близнюки, Терези і Скорпіони

Що відомо про Максима Самчика - актора з серіалу "Одна родина", який підкорив серця українців

Що відомо про українського актора Максима Самчика, який зіграв Максима Куца в серіалі "Одна родина"

Дочка Емінема вийшла заміж: дівчина зворушила мережу теплими родинними фото

Хейлі Джейд Скотт вийшла заміж за свого обранця Евана МакКлінтока - який вигляд мали наречені, дк було весілля