Лайм

Він зациклений тільки на собі: Андрій Данилко пояснив поведінку Миколи Баскова

"Йому дуже потрібно бути біля годівниці"

Микола Басков підтримував окупаційну політику Путіна ще з 2014 року, а у березні 2022 року схвалення російського вторгнення в Україну остаточно поховало репутацію співака. Після гнівного засудження Маші Єфросініної про колегу з РФ висловився Андрій Данилко.

За словами українського артиста, який дружив із Басковим і часто виступав із ним на одній сцені в образі Вєрки Сердючки, поведінка співака продиктована виключно фінансовими інтересами.

Фото: Getty Images

"Знаючи характер Колі - це момент пристосуванства, участі в якихось "суботниках". "Суботник" - це коли вам олігарх щось дарує, і ви вже зобов'язані, якщо зателефонують, провести якесь свято. Вільний ти, зайнятий - ти зобов'язаний. Я ніколи нічого не брав. Звичайно, мені пропонували на великих корпоративах, коли це переходило в якусь випивку... Але в нас принцип - ніколи не сідати за стіл. Ми відпрацювали, могли випити на сцені з олігархом, і швиденько змоталися. А вони сідали за столи, спілкувалися, отримували добрих знайомих, нових замовників. Тому що зібрати концерти сольні, касу... Дуже сумніваюся, що Микола це здатний зробити", - сказав Данилко в інтерв'ю програмі "Зірковий шлях".

Артист вважає, що Баскову просто потрібно перебувати біля "годівниці", і ні про яку щиру політичну позицію не йдеться.

"Йому дуже потрібно перебувати біля годівниці, йому потрібно мати впливових покровителів, які вирішують за нього питання, йому потрібно бути на телебаченні. Він думає тільки про себе, повірте, ні про яку Росію він нічого не думає. Це абсолютно зациклена на собі людина, при тому, що у нього багато хороших якостей. Але після всього, що я чув, про хороші якості я говорити вже не можу", - каже Данилко.

Також виконавець звернув увагу на спільну рису російських зірок, які промовчали про війну в Україні або підтримали її окупацію.

"Зверніть увагу, ті люди, які боягузливо себе повели, вони ніколи нічого не створюють самі. Вони не пишуть собі, вони без рук. Вони можуть тільки як радіо - транслювати щось. Придумати інформацію воно не може. Тому чекати від когось якихось висловлювань - безглуздо", - вважає він.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків