Лайм

Був як прилипало: Єфросініна розповіла, як Кіркоров просив ролі в українських фільмах

Співак особисто звертався до Зеленського з проханням знятися у комедіях "Кварталу 95"

Українська телеведуча Маша Єфросініна розповіла, як раніше, ще до вторгнення країни-окупанта Росії в Україну, Філіп Кіркоров випрошував ролі в українських фільмах. За її словами, артист буквально "прилипав як лазневий лист", аби тільки про нього не забули та запросили зніматися.

"Мені Володимир Олександрович Зеленський сам свого часу розповідав, що під Філіпа ми писали ролі, бо він дзвонив та писав: "Ви ж не забудьте мене взяти, покликати. Я ж не зможу без вас". Він знявся у всіх комедіях, хоч маленька, але роль для нього була. Вже просто як прилипало, як лазневий лист на ж*пі був у всіх, бо його у цю Україну прямо манило. Українці – вони дарують любов по-справжньому, як востаннє. Ми любимо як востаннє. Так, ми схиляємось, ми робимо собі кумирів. Українці якщо чимось захоплені, то вони показуватимуть свою любов. Тому так боляче! Ти, пернатий індик, що ти чешеш? Які ще: "Звільніть Віктора [Медведчука]"? Куди тобі взагалі вдмухнули газ ось цей маразматичний? Ти згадай, як тебе тут вилизували мудака!" - сказала Єфросініна у розмові з Наталією Мосейчук.

Також телеведуча пояснила, у чому суттєва відмінність російського шоу-бізнесу від українського. Марія розповіла, що поки що українські знаменитості за свої власні гроші орендують зали та беруть участь у благодійних концертах, збираючи гроші на допомогу Україні, російські селебріті тільки й чекають на можливість отримати свою вигоду.

"Баскові, Канделакі, Гагаріни – все це вилизане, забальзамоване щось ніколи не встане врівень там з нашим Монатиком, Поляковою, у якої аж летять бризки на всі боки. Вони непорівнянні, незважаючи на те, що говорять однією мовою. Пінопласт говорить мовою імперіалізму, схиляння, рабства, бажання догодити, бажання зберегти свій зад, бажання наманікюрений вигляд зберегти якомога довше, тому що в Сургуті концерт", - заявила Єфросініна.

"Вони за свої заробітки. Ті, хто бачили і знають це, ті поїхали. Ви знаєте ці прізвища. Виїхала вся інтелігенція: письменники, драматурги, журналісти, деякі артисти. Вони не змогли, адже це реально вибір між добром та злом. Там, де зараз зло, у вищезгаданих персонажів, там ще труба і гроші. Це вибір: залишитися ні з чим і почати все спочатку або залишитися присмоктаними до труби", - додала вона.

Фото: instagram.com/mashaefrosinina

"Для мене показником була Ксенія Собчак. Вона ставала певним вождем якоїсь демократії з можливістю висловити свою думку. Вона якраз була з цим прапором. Людина кидає прапор і каже: "Гей, Кіркоров! Зачекай мене! Де бабло?". Це так різко сталося. Я пояснюю це тільки жагою не втратити своєї наживи", - висловилася ведуча про Собчак.

"Вони ще розповідають про 15 років, якими їх лякають, - тут мені складно сказати. Людей 3-5 мені написало про те, що їх залякують, що це в'язниця. Тут я не маю відповіді. Але ось про Баскових і Гагаріних я не вірю. Якби від Собчак до Івлєєвої та Бузової всі сказали: "Ми проти війни, ми виходимо на вулицю", я думаю, що міг би бути переворот", - підсумувала знаменитість.

Новини партнерів

Читайте також

Найгірше позаду: комік Віктор Розовий вперше після важкого поранення висловився про свій стан

Віктор Розовий вийшов на зв'язок у соцмережах та розповів про свій стан після важкого поранення голови - комік показав фото з лікарні

Де дивитися фінал "Євробачення-2024", в якому Україна змагається за перемогу

Коли фінал "Євробачення-2024" та під яким номером виступатимуть alyona alyona та Jerry Heil - де дивитися виступ України у фіналі

ЗМІ показали відео, як працівники ТЦК зупинили в Києві Monatik: співак відреагував

Дмитра Монатіка у Києві зупинили представники ТЦК та перевірили документи - співак прокоментував ситуацію - відео