Лайм

Наталія Могилевська поділилася фрагментом пісні-молитви "Діва Марія" з кадрами із зруйнованих міст

Співачка не випадково показала анонс напередодні Великодня

Наталія Могилевська, яка втратила рідну людину на війні, записала проникливу пісню-молитву "Діва Марія". Представити композицію співачка обіцяє найближчим часом, а поки показала фанам короткий фрагмент.

Тизер пісні виконавиця опублікувала на своєму YouTube-каналі та в Instagram, та пояснила, чому вирішила показати анонс нової роботи напередодні світлого свята Великодня.

Фото: instagram.com/nataliya_mogilevskaya

"Війна зробила віруючими навіть скептичних атеїстів. На перший план вийшло духовне… Всі ми, де б не знаходилися, як би не боліло за рідними під обстрілами, спасаємося саме зверненнями до Богородиці чи Христа. Бо знаємо: за ким - любов, щирість і правда, за тим - і вищі сили", - написала Могилевська.

Також співачка зняла до пісні кліп, який записувала у знищених рашистами містах Київщини.

"Побачивши Бучу й Ірпінь і весь той жах, що залишили по собі окупанти, я зрозуміла: ми маємо запам‘ятати все, що відбулося там, на все життя, - пояснює артистка. - Сьогодні ви вже не побачите те, що бачила я, і ті люди, хто водив мене по своїх підвалах, хто дарував мені Біблію з уламком в обкладинці, хто ховав своїх рідних на подвір'ї, хто передав мені сотні відеодоказів жахливих злочинів цих нелюдів...Тому своє нове відео я вирішила знімати там, аби донести світу все, що там сталося, і закарбувати це в пам‘яті назавжди".

  • З початку війни Наталія Могилевська перебуває у Києві, де займається волонтерством та підтримує українців своєю творчістю. Раніше співачка випустила патріотичну пісню "Ми будем стояти".
  • Гурт "Океан Ельзи" презентував пісню "Місто Марії", яку присвятив подвигу захисників Маріуполя.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків