Лайм

Наталія Могилевська випустила патріотичну пісню "Ми будем стояти"

І присвятила її українцям – героїчній нації

Під час війни в Україні Наталія Могилевська знаходиться у Києві, де займається волонтерством та підтримує українців своєю творчістю. Нещодавно співачка записала з колегами пісню "Ой у лузі червона калина", а тепер випустила сольну композицію "Ми будем стояти".

Прем'єра пісні відбулася на YouTube-каналі виконавиці. Патріотичний трек артистка написала спільно з Юрієм Рибчинським та присвятила його українцям – героїчній нації.

Фото: instagram.com/nataliya_mogilevskaya

Могилевська супроводила запис кадрами своїх візитів до волонтерських центрів, де зустрічалася з українцями, змушеними покинути свої домівки через обстріли.

"Люди сплять поруч цілими сім'ями на саморобних ліжках із дерев'яних піддонів, при цьому відчувають провину за те, що вони перебувають у безпеці. Ніколи не думала, що побачу мою Україну в такому жаху", - розповідала раніше співачка про свій візит до волонтерського штабу "Венеція".

Слухачі оцінили пісню та написали, що вона пробирає до мурашок, а також подякували співачці за підтримку.

"Наталю, ви - неймовірна! Скільки сил потрібно, щоб нести людям віру та надію? Ви точка опори для нас, сил вам і натхнення", - написала одна з користувачок мережі.

"Мурашки від перших слів. Наталя, дуже потужна пісня. Дякую за все, що ти робиш зараз", "Це шедевр! Кожне слово ідеально описує останні події", "Пісня - у саме серце! Ви справжня жінка України!", - захоплюються інші.

Новини партнерів

Читайте також

На "Євробаченні-2024" оголосили порядок виступів учасників у фіналі: під яким номером Україна

alyona alyona і Jerry Heil виступлять у фіналі Євробачення 2024 другими - порядок виступу всіх інших 25 учасників шоу

Еден Голан, участь якої у "Євробаченні-2024" була під загрозою, виступила у другому півфіналі: відео

Ізраїль виступив на Євробаченні-2024 у другому півфіналі 9 травня - Еден Голан спочатку освистали, а потім аплодували їй

Чим запам'ятався другий півфінал "Євробачення 2024", який відбувся у Мальме: головні подробиці ефіру

Другий півфінал Євробачення 2024 9 травня - дивитися онлайн трансляцію конкурсу - хто виступав і якими були результати голосування